Ervaringen "Herentals-Tielen natuurwandeling"

90 ervaringen

- 21 november 2015 - Hennie

We hebben de wandeling gedaan op een mooie zondagmiddag. Gezellig vanaf het station naar Herentals. Vandaar uit staat het goed aangegeven, wel bij de Nete de aanwijzing lezen om langs het water te lopen. Verder is het een hele mooie wandeling door de heide en bossen. Echt een aanrader voor een gezellige middag.

- 20 november 2015 - stevens Elly

Vanuit Herentals vertrokken. Leuke wandeling maar ook wij misten ergens een knooppunt, dus toch wel nodig om een kaart bij te hebben of om de route af te printen.(niet enkel knooppunten opschrijven).Zeker een aanrader !!

- 18 november 2015 - demaret

Wandeling en dan met de trein terug was een leuke ervaring doch de wandelknooppunten dienen nagekeken te worden sommige zijn verkeerd aangeduid (in het begin wanneer je vertrekt in Tielen en in het begin van het bos. Wij hebben een wandelkaart gekocht om zeker te zijn. ANTWOORD redactie: de route is opgemaakt om te wandelen vanuit Herentals. Op die manier zijn ze ook gecontroleerd en niet in de omgekeerde richting. Je kan dus in Tielen parkeren en dan met de trein naar Herentals en van daaruit de wandeling starten.

- 16 november 2015 - katrien

Wandeling met de hond en opa gedaan bij schitterend weer. Na de wandeling met de trein terug naar Herentals Een echte aanrader met zeer afwisseling en rust

- 9 november 2015 - johnny

prachtige wandeling,zeker met het mooie najaarsweer, gaan het in de lente of en zomer nog eens overdoen

- 28 oktober 2015 - John

leuke wandeling, prima dag gehad!

- 26 oktober 2015 - Diane Van Hout

Wij hebben ervan genoten. Het weer zat ook goed.

- 24 september 2015 - De Winter Raf

Leuke wandeling kort bij huis, je moet niet ver reizen om mooie dingen te zien en van te genieten. groetjes.

- 19 september 2015 - Christina Poortmans

Enorm genoten van deze toffe en afwisselende wandeling ! Ben zelf van de buurt maar heb nog ongekende, prachtige paadjes ontdekt vlakbij dankzij deze wandeling. Waren te vroeg in Tielen om de trein terug te nemen, maar hebben daardoor op het pleintje vlakbij het station nog kunnen genieten van een frisse pint !

- 25 augustus 2015 - Kim Segers

Aanrader!!!

Gratis wandeling Herentals-Tielen downloaden

Bestel je gedrukte boek voor € 19,95

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?