FB

Ervaringen "Wandeling Wenen, van Strauss tot Hofburg"

67 ervaringen

- 14 juni 2018 - Lieven Huybs

Ik heb de reisgids afgedrukt en heb ondertussen mijn Wenenreis gepland vanaf 13 september tot 16 september. Vermits ik samen met mijn reisgezelschap twee volledige dagen in Wenen ben , en op die dagen de nodige paleizen en musea wil bezoeken , heb ik mijn wandelingen gepland op onze aankomstdag en vertrekdag . Ik verwacht er veel van en kijk ernaar uit .

- 16 mei 2018 - Jac

Net terug uit het zonovergoten Wenen. Van de eerste wandeling stukken gelopen, de tweede geheel gelopen. Ontzettend mooi.

- 13 april 2018 - el

Leuke wandelingen, prima te doen, zelf met een 85 jarige. De juiste tips wat betreft het bezoeken van de diverse dingen zoals bijvoorbeeld de Kaisersgruft. Musea liefhebbers kunnen inderdaad een halve dag vertoeven op de Hofburg. Tip voor iemand die drie dagen gaat: halve dag Schönbrun, dan langs het 100 Wasserhaus (Metro tot Schwedenplatz, dan tram 6 richting Prater en er bij de Hetzgasse uit), door naar de Prater.

- 29 maart 2018 - Leon

Het weekend van 17/03 was ijskoud in Wenen met lichte sneeuw. Dit deed echter niets af om de pracht van de stad te aanschouwen. De stad is gemakkelijk via wandelingen te verkennen. Alle bezienswaardigheden liggen niet ver van elkaar.Ook goed trein en metronetwerk.

- 7 maart 2018 - Nicole Haaksbergen

Net terug uit (het koude) Wenen. We hebben stukken van beide wandelingen gedaan en deels zelf een omweggetje eraan gekoppeld en deze met elkaar gecombineerd. Dit omdat het te koud was om een hele dag buiten te zijn. Erg leuke wandelingen, ook voor kinderen (12 en 9). Een absolute aanrader dus. Je komt net even op andere plekken. Leuke weetjes en tips. Ik ga zeker jullie site vaker raadplegen voor wandelingen in andere steden!

- 5 maart 2018 - rdw

Het was mooie wandeling. We hebben prachtige gebouwen en andere bezienswaardigheden gezien, die je kon bezoeken waardoor je er wel een dag mee kon vullen. De route was goed omschreven. Top

- 18 februari 2018 - ac

Wij hebben 2 wandelingen gedaan , allebei interessant en dingen gezien die we met de bus of metro gemist zouden hebben een aanrader.Er is onderweg ook genoeg gelegenheid voor een drankje of pauze indien gewenst.

- 15 december 2017 - Jean-Pierre Vandorpe

Met de uitgestippelde wandeling hebben wij plaatsen ontdekt die wij anders niet zouden gezien hebben. Prachtige wandelingen en leerrijke achtergrondinformatie.

- 7 december 2017 - Anja Koen-van Leenen

Het was een heel mooie wandeling, zeer goed beschreven en aandacht voor de bezienswaardigheden. Met af en toe een uitstapje. Heel goed. Top

- 2 december 2017 - wilfried verachtert

Wij hebben de 1ste wandeling nauwkeurig gevolgd en zoals steeds bij deze reisroutes.be-wandelingen: heel interessant en fijn om een nieuwe bestemming te leren kennen. Mooie wandeling en grote aanrader. Wilfried

Koop je tickets Wenen vooraf! Geen lange wachtrijen

Koop je tickets Wenen vooraf! Geen lange wachtrijen

Dus geen verloren tijd = geen stress en je haalt meer uit je vakantie. Bovendien is de prijs veelal voordeliger en krijg je gegarandeerd toegang. Keuze uit: citypas, openbaar vervoer, kortingskaarten, museatickets, excursies, geleide bezoeken, transfers, rondvaarten, rondritten ...

va.20
Boek nu
 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?