FB

Ervaringen "Ronse wandelroute van Art deco tot fabriekssteegjes"

96 ervaringen

- 13 juni 2019 - Christine

We kenden de stad niet en dank zij de goed uitgestippelde wandelroute was het een heel toffe manier om de stad te verkennen en delen van de stad te ontdekken die je anders zou voorbij lopen. Ronse heeft heel wat te bieden en met de korte goed beschreven uitleg bij het plan bij de wandelroute leer je goed de stad kennen. De moeite waard! Bezoek zeker ook de crypte

- 2 juni 2019 - patrick rozé

Een mooie wandeling die je de stad Ronse laat verkennen en leert kennen! Een goed plan om de route te volgen en interessante uitleg. Zoals je ziet niks dan positieve opmerkingen. Patrick

- 2 mei 2019 - Julien

Ik vind jullie stadswandelingen heel goed ln kaart gebracht heb er al verschillende gedaan proficiat

- 21 maart 2019 - carine ehrmie

de wandeling in Ronse was heel tof en goed uitgelegd

- 20 maart 2019 - Beeckman-Luypaert

Zeer toffe wandeling in Ronse met de wandelroute Art deco tot fabriekssteegjes. Ronse heeft ons aangenaam verrast, een mooie, nette stad met oog voor de geschiedenis.

- 11 maart 2019 - Kristien Vandeputte

Een heel duidelijke wandeling waarbij we hoekjes ontdekten die we niet voor mogelijk achtten in Ronse. Een aanrader. Ook heel leuke eetadresjes op de weg tegengekomen. Super !

- 28 december 2018 - Karine Raevens

Als inwoner van de stad vond ik het een mooie uitgebalanceerde route, die oog heeft voor een deel van de stad vooral rond de stationsbuurt

- 3 december 2018 - Marieken Eeckhout

Prachtige stadswandeling. Restaurant La Différence op de Grote Markt is een aanrader!

- 29 november 2018 - VANWOLLEGHEM PATRICIA

we hadden een aangename dag in ronse, na een vriendelijke en goede ontvangst in het info_punt zijn we onze stadswandeling begonnen, dat is zeer goed meegevallen en zijn zo veel te weten gekomen over ronse. de smaakkaart is een topper !!! voor ons zeker voor herhaling vatbaar !!!

- 30 september 2018 - C. Pardon

Een hele interessante wandeling die je langs mooie plekjes brengt, die je misschien anders over het hoofd zou zien. Tof om op die manier de stad te kunnen verkennen.

Aanrader: B&B La Petite Bruyere De Renaix in Ronse

Aanrader: B&B La Petite Bruyere De Renaix in Ronse

Deze B&B ligt op zo'n 3 km van het centrum en is rustig gelegen. Volledig uitgeruste kamers, een binnenzwembad en huurfietsen beschikbaar. 's Morgens een uitgebreid ontbijt. Gratis parkeren en WiFi.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?