FB

Ervaringen "Wandeling Venetië, route langs de highlights + kaart"

144 ervaringen

- 11 september 2018 - Ingrid Goossens

Supper gaan die zeker gebruiken als we gaan in december !

- 30 augustus 2018 - martine serru

zeer goed ! Een heel goede voorbereiding op je reis. Je krijgt enorm veel informatie. Wij hebben ondertussen geboekt en ik kijk zeker uit naar de volgende aanbiedingen.

- 29 augustus 2018 - van alboom ann

interessant en goed geinformeerd !!!

- 28 augustus 2018 - Wilfried

Goed beschreven wandelroute, het aanraden waard.

- 28 augustus 2018 - Ellen van Booren

Prima gids met goede beschrijving van de wandeling. Ik ga hem zeker meenemen naar Venetië!

- 7 augustus 2018 - Martijn Minne

Wij hebben Venetië ontdekt met de wandeling te vinden in de reisgids. Zo hebben we langs alle belangrijke punten gepasseerd, ook de uitleg van de bezienswaardigheden zijn een echte meerwaarde. De wandeling is een echte aanrader bij het bezoeken van Venetië.

- 2 augustus 2018 - Patrick Paenen

Deze reisgids was gewoon perfect. Op één dag hebben we inderdaad Venetië kunnen bezichtigen, en we waren heel blij dat we op sommige momenten even weg waren van het massa toerisme. Het zijn de kleine dingen die het speciaal maken : de joods Getto, het boekenwinkeltje, etc. Ideale gids voor als je maar één dag hebt, en zoveel mogelijk wil zien (wel zonder museum bezoeken en dergelijke waarvoor je uren moet aanschuiven voor een ticketje - tenzij je die online op voorhand koopt, maar je moet ze ook kunnen afdrukken. De extra uitleg bij elke item was ook voor de kinderen zeer boeiend. Bij elke volgende city-trip kijken wij alvast eerst uit of er weer geen gids beschikbaar is !

- 1 augustus 2018 - Deboeuf Paul

Steeds als wi op vakantie gaan gebruik ik de beschrijving van de citytrips, met zijn wandelkaarten. Ook bij wandel en fietsroutes ben ik grote fan. Ik zou zeggen doe zo verder. Via deze weg hebben wij ook reeds boekingen gedaan voor reizen

- 4 juni 2018 - Rudi Palmans

Super! Joodse wijk in Venetië is een aanrader.

- 29 mei 2018 - Geurts Etienne

Een uitstekende beschrijving van de bezienswaardigheden. Proficiat!

Venetië 4 dagen in hotel 4* incl. vlucht

Venetië 4 dagen in hotel 4* incl. vlucht

Winterpromotie Venetië met verblijf in hotel 4* inclusief vlucht h/t Brussel-Venetië met Brussels Airlines, 1x 3-gangendiner, ticket glasblazerij en 20% korting in het hotelrestaurant. Geldig vanaf 11/11/18, klik hiernaast voor meer info.

Gratis stadswandeling Venetië downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?