FB

Ervaringen "Stadswandeling Trier, langs Romeinen & Constantijn + kaart"

677 ervaringen

- 18 april 2019 - Tempels, Rob

Uitstekende reisgids.

- 15 april 2019 - gerrie leunissen

helemaal tevreden !! geen bijzonderheden.

- 14 april 2019 - Ilona

Handige route! zeker aan te bevelen

- 7 april 2019 - Y.Steinbusch

Zeer duidelijk omschreven en mooie stadswandeling

- 19 maart 2019 - Johan VC

Zeer goede gids waarbij alle bezienswaardigheden worden vermeld. De bijhorende kaart zou iets duidelijker mogen zijn, want bij het afprinten ervan kan men de straatnamen niet duidelijk lezen. Alles staat wel op de kaart vermeld. Globale beoordeling: zeer goed !

- 25 februari 2019 - Debby Verhaeghen

Was een zeer leuke wandeling. Ikzelf heb het stukje tot aan het Amfitheater er toch bijgenomen, was inderdaad wel een eindje wandelen en inkom was betalend, maar toch mooi om zien. Wegens werken kon het badhuis niet bezocht worden, dat was wel jammer. Trier is echt wel een mooie stad en gezien mijn bezoek net in de Kerstperiode was, heb ik de gezellige marktjes nog kunnen meenemen, een mooie extra! Volgende keer een bezoekje in de zomerperiode en genieten van de terrasjes ;-)

- 7 februari 2019 - Jill

Een leuke wandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Heel bruikbaar en duidelijk.

- 29 januari 2019 - Mieke Ostyn

De uitgeschreven wandeling was klaar en duidelijk. De uitleg voldoende. We kregen een mooi zicht op het oude Trier.

- 27 januari 2019 - Louis Welling

Het is een duidelijke beschrijving met alle informatie die je nodig hebt

- 11 januari 2019 - Erna reitsema

Stadswandeling in Trier gedaan: erg leuk. Informatie was duidelijk en leerzaam. Route was goed te belopen en te veraangenamen door een onderbreking met een hapje en een drankje! alle bezienswaardigheden in Trier op deze manier kunnen bekijken.

Alle promoties Trier 3 dagen

Alle promoties Trier 3 dagen

Logeren in het hart van de stad in een prachtig 4* hotel of in een 3* charmehotel aan de rand van Trier. In beide kan je genieten van een topservice! Ook inclusief arrangementen met tentoonstelling en gastronomisch verblijf.

va.175
Boek nu

Gratis stadswandeling Trier downloaden

Download kerstmarkt Trier

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?