FB

Ervaringen "Stadswandeling Stockholm: Ontdek het oude centrum & Djurgarden"

40 ervaringen

- 11 juli 2018 - Emma De Raes

Heb de reis overgenomen maar moet ze nog maken in september. Duidelijk en mooi verzorgd

- 24 november 2017 - cauwenbergh m

de wandeling was prima uitgestippeld. we hebben gneoten van de prachtige omgeving in Gamal Stan, het Kungliga Slottet, Koninklijk hebben we bezocht ! Prachtig ! dag nadien hebben we het Vasamuseet bezocht, zeker een aanrader. op het einde vande wandeling (dag 1) hebben we ook de metro genomen om de mooie kunstwerken te bewonderen!

- 18 september 2017 - Blomme William

Interessante wandeling die over 8.3 km in circa 2 uur (zonder de stoptijden mee te rekenen) een goede indruk geeft van Stockholm met een aantal leuke en mooie bezienswaardigheden.

- 26 juli 2017 - Inge Weber

Net terug van een citytrip naar Stockholm. Op 1 van de dagen deze wandeling gekozen. Zeer veel gezien, duidelijk uitgelegd. Stockholm is ook een stad waar alles dicht bij elkaar ligt en je niet verloren kan lopen. Die dag 34.000 stappen gedaan! Overal kom je plekjes tegen om een Fika te houden dus honger zal je niet lijden. Zeker een aanrader!

- 24 juli 2017 - caroline van laere

Heb deze wandeling gebruikt deze zomer. Stockholm was onze startplaats van onze cruise en we waren een dagje vroeger gekomen om de stad te kunnen zien.Stadswandeling was hiervoor een prima leidraad. Korte en duidelijke info en duidelijke kaart. Kom zeker nog eens terug op de site kijken voor andere tips!

- 5 juni 2017 - Philtjens Ludo

Wij hebben dankzij deze wandeling op één dag, want wij waren op doortocht meet cruise, alle hoogtepunten kunnen beleven. Het is niet de eerste keer dat ik dankzij jullie zo genoten heb van een stadswandeling. Ook Kopenhagen en Tallinn waren prachtig. Bedankt Ludo en Maddy

- 4 mei 2017 - Fons

Voor elke citytrip surf ik sowieso langs Reisroutes.be. Telkens opnieuw vind ik daar heel wat info om mij voor te bereiden op de volgende uitstap. Ook wat de trip naar Stockholm betreft heb ik beroep gedaan op jullie ervaring en info. Prima stadswandeling met heel wat highlights onderweg. Bedankt daarvoor en tot snel.

- 1 mei 2017 - Rosa

Goede info bij voorbereiding bezoek. Jammer genoeg was het zeer slecht weer, waardoor we slechts een klein stukje van de wandeling deden.

- 28 april 2017 - verbiest robert

Prima, duidelijke beschrijvingen en met plannen die je kan begrijpen. Tips zijn steeds mooi meegenomen. Ik doe dikwijls beroep^op jullie ervaring.

- 28 maart 2017 - Agneta

Waardevolle info bij voorbereiding bezoek

Gratis stadswandeling Stockholm downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?