FB

Ervaringen "Stadswandeling Sevilla, ontdek het mooiste van de stad"

164 ervaringen

- 21 september 2018 - josevdls

Wanneer wij een stedentrip plannen, nemen wij altijd de geprinte versie van de stadswandelingen van Reisroutes mee. Heel erg compleet!!

- 13 september 2018 - Bwi

Wat een fijne gids. Ga pas in november, maar ga die stadswandeling zeker maken. Ons appartement zit bijna langs de route.

- 12 september 2018 - Marloes

Leuke wandeling waarbij je door mooie stukken van Sevilla komt, vooral een aantal prachtige parken. Het zou fijn zijn als er informatie over openingstijden toegevoegd kan worden.

- 9 september 2018 - Erik Van den Driessche

We hebben de gids doorgenomen voor ons vertrek. Ik had de route gedownload op de GPS. Maar ter plaatse hebben we dan toch de "hop on/hop off - bus" gekozen. De route was wat lang om te voet te doen vooral wegens de hoge temperaturen (eind de 30 graden Celsius, zelfs 40 graden). Toch hebben we de hoogtepunten van de route gekozen als halteplaatsen: het Alcazar Real, de Giralda, Puerto de Jerez, Plaza de Espana en het nabijgelegen park Maria Luisa, Triana, La Macarena, Santa Cruz wijk en de verkeersvrije straten in het centrum. De gids was een geweldig hulpmiddel om de absolute toppers voor ons tweedaags verblijf te kiezen.

- 31 juli 2018 - [email protected]

Voor de voorpret al de wandeling opgezocht, we gaan pas in oktober De routes leiden je altijd langs leuke plekken in een stad, dat verwacht ik nu ook weer.

- 18 juli 2018 - lippens lieven

Wij gebruiken de laatste jaren steeds deze wandelingen. Een fantastische wandeling in een mooie stad. Veel gezien, je komt ook op plaatsen waar niet alle toeristen komen. Wij hebben er van genoten.

- 26 juni 2018 - Ann de meue

Deze reisgids voldoet aan mijn vragen in een bondig overzicht maak je kennis met de stad deze zal zeker van pas komen tijdens ons bezoek

- 26 juni 2018 - Annelies

Leuke wandeling langs de voornaamste bezienswaardigheden in Sevilla.

- 23 juni 2018 - lieven

knappe wandeling. Wij gebruiken altijd deze wandelingen voor een city-trip

- 21 juni 2018 - Eva

Voor elk weekendje weg, zoek ik altijd een stadswandeling voor op de eerste dag. Altijd een succes! Snel een stad leren kennen!

Sevilla 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

Sevilla 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

4-daagse Sevilla in het charmante boutique 4* hotel Casa Romana **** in het hart van de stad. Inclusief ontbijtbuffet en een drankje in de bar. Bepaalde periodes 4de nacht gratis.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?