FB

Ervaringen "Stadswandeling Sevilla, ontdek het mooiste van de stad"

169 ervaringen

- 14 november 2018 - Ellen

Handige gids met leuke activiteiten

- 11 november 2018 - Marc

Leuke wandeling langs de bezienswaardigheden van Sevilla. Zeker aan te raden! Liefst nog een extra gids bij de hand om meer uitleg te kunnen krijgen over de bezienswaardigheden.

- 6 november 2018 - Lyssa

Heel mooie route die langs alle mooie plekjes van de stad gaat. De route was heel duidelijk beschreven.

- 21 oktober 2018 - Marion

Het document had ik ook nog uitgeprint zodat ik het ter voorbereiding savonds op mijn bed kon inlezen. Het was duidelijk beschreven met toepasselijke foto. Ik was er blij mee. En Sevilla is natuurlijk een prachtige stad

- 19 oktober 2018 - Nico Rottée

Je zou haast een stad bezoeken voor de wandelingen. Opnieuw genoten van een ruime wandeling van reisroutes in Sevilla. Ideaal voor een eerste overzicht van een stad te hebben en te kunnen aanduiden wat je nadien nog eens in detail wil zien. Ik kijk al uit naar de volgende !

- 21 september 2018 - josevdls

Wanneer wij een stedentrip plannen, nemen wij altijd de geprinte versie van de stadswandelingen van Reisroutes mee. Heel erg compleet!!

- 13 september 2018 - Bwi

Wat een fijne gids. Ga pas in november, maar ga die stadswandeling zeker maken. Ons appartement zit bijna langs de route.

- 12 september 2018 - Marloes

Leuke wandeling waarbij je door mooie stukken van Sevilla komt, vooral een aantal prachtige parken. Het zou fijn zijn als er informatie over openingstijden toegevoegd kan worden.

- 9 september 2018 - Erik Van den Driessche

We hebben de gids doorgenomen voor ons vertrek. Ik had de route gedownload op de GPS. Maar ter plaatse hebben we dan toch de "hop on/hop off - bus" gekozen. De route was wat lang om te voet te doen vooral wegens de hoge temperaturen (eind de 30 graden Celsius, zelfs 40 graden). Toch hebben we de hoogtepunten van de route gekozen als halteplaatsen: het Alcazar Real, de Giralda, Puerto de Jerez, Plaza de Espana en het nabijgelegen park Maria Luisa, Triana, La Macarena, Santa Cruz wijk en de verkeersvrije straten in het centrum. De gids was een geweldig hulpmiddel om de absolute toppers voor ons tweedaags verblijf te kiezen.

- 31 juli 2018 - [email protected]

Voor de voorpret al de wandeling opgezocht, we gaan pas in oktober De routes leiden je altijd langs leuke plekken in een stad, dat verwacht ik nu ook weer.

Sevilla 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

Sevilla 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

4-daagse Sevilla in het charmante boutique 4* hotel Casa Romana **** in het hart van de stad. Inclusief ontbijtbuffet en een drankje in de bar. Bepaalde periodes 4de nacht gratis.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?