FB

Ervaringen "Stadswandeling Sevilla, ontdek het mooiste van de stad"

155 ervaringen

- 21 juni 2018 - Eva

Voor elk weekendje weg, zoek ik altijd een stadswandeling voor op de eerste dag. Altijd een succes! Snel een stad leren kennen!

- 19 juni 2018 - Annemie

Een mooie wandeling. Zoals al jullie wandelingen perfect beschreven met een duidelijke omschrijving van de bezienswaardigheden. We hebben de wandeling verdeeld over 2 dagen wat zeer goed te doen is. We hebben Real Alcazar en de kathedraal op een andere dag bezocht. Sevilla is echt een aanrader.

- 19 juni 2018 - micha ouwendijk

Fantastische opzet. Dankzij de wandeling hebben we heel Sevilla kunnen ontdekken, mede ook dankzij de beschrijvingen van de bezienswaardigheden.

- 22 mei 2018 - H.

Helaas niet de hele wandeling kunnen doen wegens te weinig tijd maar zoals vaker zijn de wandelingen erg mooi en de korte beschrijvingen prima. Ik zal deze zeker digitaal bewaren, mochten we opnieuw in Sevilla komen nemen ik deze zeker mee...

- 21 mei 2018 - Puck

Leuke wandeling! Sevilla is de moeite waard om te bezoeken! Koop je kaartje voor Real Alcázar vooraf online; dat scheelt je een lange rij.

- 11 mei 2018 - Mariane

Beste, Sevilla is niet de eerste wandelroute die ik download. Omdat ik er zeer tevreden over ben blijf ik die gebruiken. De voornaamste bezienswaardigheden passeer je en de uitleg is zeer duidelijk. Er wordt ook steeds verwezen naareventieel andere sites om te bezoeken. Ik blijf die dus gebruiken.

- 9 mei 2018 - dina De Rudder

Heel leuke tour

- 17 april 2018 - Danny

Heel toffe manier om deze schitterende stad te verkennen. Op de route liggen de meest spraakmakende bezienswaardigheden maar je komt ook verrassende pareltjes tegen. Zeker doen!

- 10 april 2018 - Chris

Heel mooie stadswandeling met heel goede plattegronden. Heel interessant is dat op de detailkaarten ook de hotels, restaurants, bars, winkels enz. worden vermeld, zodat de plattegronden ook bruikbaar zijn buiten de wandelroute zelf.

- 25 maart 2018 - Ben

Mooie stadswandeling. Zoals alle anderen wandelingen, gedownload via jullie site, perfekt uitgevoerd. We hebben er 2 dagen over gedaan. We kwamen langs alle highlights van Sevilla, alles was goed omschreven. Ik hoop nog veel van jullie wandelingen te mogen doen. Al onze vrienden hebben we gewezen op jullie stadswandelingen, en die maken daar veelvuldig gebruik van. Ga zo door.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?