FB

Ervaringen "Wandeling Antieke Rome, ontdek het Oude Centrum + kaart"

172 ervaringen

- 20 maart 2018 - Els

We hebben het grootste deel van de wandeling door het oude centrum van Rome gelopen. Heel prettig om snel de massa bij het Colosseum te verlaten en door veel rustiger buurten te dwalen. De tweede dag hebben wij besteed aan een bezoek aan Ostia Antica, 20 km van Rome verwijderd en heel erg de moeite waard. Zouden we ooit nog eens terugkeren, dan overweeg ik zeker de 3 routes aan te schaffen.

- 13 november 2017 - An Louwagie

Alle 3 de routes gevolgd. Mooie wandelingen die je langs alle bezienswaardigheden gidst. Ook veel zaken die we in eerdere bezoeken aan Rome niet bezochten. Dag 1: Oude Rome - deel 1 (met inbegrip van bezoek Colloseum en Palatijn/Forum) Dag 2: Pleinen en Fonteinen Dag 3: Vatikaan Dag 4: Oude Rome deel 2 (vanaf Circus Maximus) Dag 5: de 'restjes' :-) Opgelet: sommige kerken zijn enkel 's morgens en in de late namiddag open. Pech als de wandeling je er tijdens sluitingstijd langs brengt... Hebben in totaal zo'n 90km gewandeld op 4.5 dag!

- 5 november 2017 - viviane van aert

Het was zoals altijd een hele goede ervaring.

- 31 oktober 2017 - gerd

Nog eventjes wachten, bezoek aan Rome is pas gepland in februari maar natuurlijk leuk om nu reeds te kunnen bladeren in de reisgids... we zullen tijd tekort hebben...

- 8 september 2017 - Pierre Horvers

Schitterende route door het oude centrum van Rome. Route is makkelijk te belopen en voert langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome. Mijn vrouw en ik hebben genoten van deze wandeling. Bij een volgend ander stedenbezoek doen we zeker een herhaald beroep op reisroutes.be

- 15 augustus 2017 - Viviane Van Aert

Ik heb al verschillende reisroutes aangevraagd van Frankrijk, Duitsland en Luxemburg en ik was van alle routes enorm tevreden. Dit is echt een goede site voor stadswandelingen enzovoort. Zeer tevreden

- 1 juni 2017 - Jol

Een erg leuke route met afwisselende bezienswaardigheden. Goed te doen in een dag, met een lekkere Italiaanse lunch als rustpunt tussendoor. Zeer de moeite waard!

- 5 mei 2017 - Anita

Een hele uitgebreide route langs heel veel hoogtepunten. Opsplitsen is zeker een aanrader!

- 25 april 2017 - Karin

Een fantastische route! Wil je echter alles zien, dan zou ik de route opsplitsen in 2 dagen. Zeker een aanrader

- 6 maart 2017 - Bert

Afgelopen week de route gelopen. Afwisselende route langs vele High lights van Rome. Als je alles wilt bezoeken langs de route, raad ik iedereen aan een extra morgen te reserveren om echt alles goed te kunnen zien.

Koop je tickets Rome vooraf! Geen lange wachtrijen.

Koop je tickets Rome vooraf! Geen lange wachtrijen.

Dus geen verloren tijd = geen stress en je haalt meer uit je vakantie. Bovendien is de prijs veelal voordeliger en krijg je gegarandeerd toegang. Keuze uit: citypas, openbaar vervoer, kortingskaarten, museatickets, excursies, geleide bezoeken, transfers, rondvaarten, rondritten ...

va.11
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?