FB

Ervaringen "Wandeling Antieke Rome, ontdek het Oude Centrum + kaart"

185 ervaringen

- 20 september 2018 - lies

super mooie wandeling, altijd kleine en mooie verrassingen , echt de moeite

- 18 september 2018 - Anne

Prachtige gidsbegeleiding. Een tip. Zo vroeg mogelijk nr de musea s gaan dan is het er zalig rustig. Ook kerken die nt id gids staan eens binnengaan. Daar ben je soms ook bijna alleen in de prachtige omgeving. Voor herhaling.

- 10 september 2018 - Els Van Lembergen

Ben nog niet vertrokken. Maar heb de gids al goed doorgenomen. Uit ervaring weet ik dat de info betrouwbaar is. Bijzonder handig document. Spaart me veel voorbereidingstijd uit. Met dank !

- 8 september 2018 - Jacko Vanaelst

Een heel leuke ervaring. De reisgids die jullie ter beschikking stelden was TOP! Alles goed gedetailleerd. Gr. Jacko

- 2 september 2018 - Michel Vermeulen

Klaar en duidelijk

- 30 augustus 2018 - luc hendrickx

Practische gids voor een korte citytrip waarbij geen enkel hoogtepunt vergeten wordt

- 16 augustus 2018 - luc hendrickx

Goede indeling met practische tips

- 15 augustus 2018 - Jan Van Gool

Bruikbare tips. Duidelijke route... Begeleidende commentaar is to the point. Blij met deze tocht! Eventueel zou je er een tijdsaanduiding kunnen aan toevoegen ofschoon iedereen langer of korter wil stilstaan bij een bezienswaardigheid. Bedankt!

- 15 augustus 2018 - Carine Balint

heel handig, met deze kaart mis je niets integendeel... je ziet meer

- 14 augustus 2018 - Lut Otte

In het najaar gaan we voor enkele dagen naar Rome! Deze geleide wandeling zal zeker van pas komen! Dank!

Rome 4 dagen winterpromoties incl. vlucht en hotel 3* en 4*

Rome 4 dagen winterpromoties incl. vlucht en hotel 3* en 4*

Onze promoties zijn steeds inclusief ontbijtbuffet en vlucht h/t met Brussels Airlines. Ontdek ze nu van een eenvoudig hotel tot een chic 5* hotel en vergeet onze gratis reisgids met 2 wandelroutes niet te downloaden.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?