FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Arles wandelen langs Romeinen en Vincent Van Gogh, route + kaart"

44 ervaringen

- 29 juli 2014 - Frans

Ik sluit me aan bij vorige ervaringen: zeer goede wandeling maar kaart mag uitgebreider. Zomer 2014 wel dominante eigen route van de stad Arles wat verleiding meebrengt om te switchen Extra tip: openingsuren vermelden zoals bv middagsluiting van 12 u tot 14 u in onderaardse gangen (op zich wel eerder teleurstellend)

- 26 juni 2014 - Oskar

De routebeschrijving klopt niet helemaal. Je hebt dus ook een goede kaart nodig. Verder vonden wij het heel jammer dat Espace Van Gogh niet te vinden was op de aangegeven plaats.

- 6 juni 2014 - Rudo de Groot

Wij hebben deze route gelopen. Zeer de moeite waard. Oriënteer je wel op een goede plattegrond. Inmiddels is de Fondation Vincent van Gogh geopend. Zeker de moeite van een bezoek waard!

- 23 augustus 2013 - Grietje

leuke wandelroute, je passeert de voornaamste bezienswaardigheden. Wij hadden geparkeerd vlakbij het toerisme infobureel, en ik was toch blij dat we daar het (gratis!) stadsplan hadden gehaald, omdat die kaart toch iets duidelijker en gedetailleerder is. Ook handig als je even wil afwijken van de route. zoals wij gedaan hebben: een picknick langs het water.

- 24 juli 2013 - Ted

Mooie wandelroute langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Prima te doen.

- 20 juli 2013 - regi maquoi

enkele aanvullingen : Even de aandacht voor het portaal aan de kerk van st Trophine. Het musée d'Arlatan is reeds 3 jaar gesloten.

- 16 juli 2013 - Angela - 10-7-2013

Wij hebben deze route gewandeld. De route was goed te doen en duidelijk omschreven. Tijdens de route kom je de belangrijkste bezienswaardigheden tegen, erg leuk en mooi! Tip: koop bij het toeristenbureau een kaart waarmee je toegang hebt tot de verschillende bezienswaardigheden. Je kunt hier een keus maken in een kaartje voor gebouwen en musea. Wij hebben dit ook gedaan, tijdens de route de keus gemaakt waar wij wel / niet naar binnen wilden gaan.

- 17 juni 2013 - Carine

We moeten deze route nog wandelen,maar uit ervaring met vorige wandelroutes, zowel in binnen- als buitenland, weten we nu al dat het in orde zal zijn. Bedankt.

- 8 april 2013 - Ton Peters

Alhoewel we de route nog moeten gaan lopen ben ik al veel wijzer geworden over wat er in Arles allemaal te zien. Ik verheug me er op!

- 13 augustus 2012 - Guy

Wij hebben deze wandeling gemaakt met 3 kleine kinderen, ideaal, korte afstanden, gezeillige stad en je hebt inderdaad een mooi beeld van Arles middels deze wandeling.

Rondreis met verblijf in charmante 'mas' incl. ontbijtbuffet

Provence 8 d. rondreis met eigen wagen

De échte Provence zien en ondergaan. Je verblijft op drie locaties, telkens nabij Gordes, Les Baux en Vaison-la-Romaine. Inclusief ontbijtbuffet, een wijndegustatie, fietshuur e-bike 1 dag en 3 toegangen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?