FB

Ervaringen "Amiens stadswandeling: kathedralen, Jules Vernes en hortillonnages"

150 ervaringen

- 11 oktober 2020 - Ann

Een duidelijke beschrijving, de lengte komt overeen met de beschrijving. De beschrijving dateert van enkele jaren geleden waardoor er een pittoresk gedeelte van de binnenstad niet is beschreven waarschijnlijk omdat het destijds in de renovatiestijgers stond. Een nieuwsgierige wandelaar zal dus zelf afdwalen van de route en dit gedeelte van de stad meenemen. De afwisseling van bezienswaardigheden en winkels en parkjes is goed. Wij liepen de wandeling op een regenachtige dag waardoor wij makkelijk een cafeetje konden pakken of konden schuilen voor de regen in een winkeltje.

- 25 augustus 2020 - Veerle Soete

De reisgids van Amiens was heel nuttig om bij te hebben. Het stadsplan heeft ons naar de juiste plaatsen geleid en gaf ons ook een goed idee van de afstand tussen de bezienswaardigheden. Bovendien krijg je boeiende informatie en kun je je beperken tot wat je echt interesseert.

- 25 augustus 2020 - Robin Jordaens

Knappe stad om een weekendje te vertoeven! Leuke stadswandeling die je langs alle belangrijke en mooie plekken van de stad brengt.

- 9 augustus 2020 - katarina

Mooie, afwisselende wandeling die je langs alle hoogtepunten van Amiens brengt. Onderweg kom je langs leuke pleintjes en terrasjes waar je even kan stoppen voor een drankje. De wandeling wordt zeer goed uitgelegd en je krijgt voldoende informatie over de bezienswaardigheden.

- 3 augustus 2020 - Maarten Michiels

Zeer goed!

- 19 maart 2020 - Kindermans Magda

De stadswandeling ziet er prima uit. In juni is er een vakantie gepland met chronisch zieke mensen van Samana. Veel kans dat we Amiens bezoeken en de gids dan kunnen gebruiken. Het is echter nu koffiedik kijken of de reis kan doorgaan nu de coronavirus spelbreker is. Vriendelijke groeten, Magda

- 9 januari 2020 - Sprangers

Super wandeling: de foto's die niet juist bij de lokatie stonden waren soms verwarrend!

- 30 november 2019 - Nancy.vantorre

Bedankt voor jullie aanbod. Lijkt me erg bruikbaar,, volgende week testen wee het ter plaatse uit.

- 17 november 2019 - Catherine Lahaye

Heel duidelijke omschrijving. tip: hortillages per boot niet tijdens de wintermaanden. Catherine

- 12 september 2019 - Christine dhondt

Heel geslaagde wandeling! Museum was wel gesloten wegens restauratie. Zou het met de tijd niet mogelijk zijn om de wandeling rechtstreeks te volgen op de gsm met Google street of zo ?

Gratis stadswandeling Amiens downloaden

Download reisgids Picardië-Noord

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?