FB

Ervaringen "Amiens stadswandeling: kathedralen, Jules Vernes en hortillonnages"

125 ervaringen

- 10 september 2018 - Michel

Volledige handige gids. Ontbrak de vermelding dat het "Musée de Picardie" gesloten is tot de herfst van 2019, voor renovatiewerken.

- 15 augustus 2018 - Mieke Sinnesael

Leuke en gevarieerde wandeling. De voorgestelde parking was wel wat ver van de start van de wandeling.

- 7 augustus 2018 - Roggemans Pascale

Goede praktische tips o.a. over het parkeren e.d. Wij hebben in de buurt van de voorkeurparking geparkeerd, langs de rue Tagault, vlakbij de Résidence Saint Leu. Plaats zat en gratis tussen 1 juli en 31 augustus. In het Part Saint-Pierre waren we wel even het noorden kwijt, het leek er op, dat de beschrijving van de wandeling niet overeen kwam met het plannetje. Wij hebben de bootjes niet zien liggen, maar uiteindelijk hebben we het maison des hortillonages wel gevonden. Misschien was het handig geweest als het adres hiervan ook op de beschrijving had gestaan. Voor de rest: Top!

- 6 augustus 2018 - Veerle Leutenez

mooie gids!

- 31 juli 2018 - Mariane De kimpe

Mooi uitgestippelde wandelroute die u langs alle bezienswaardigheden leidt in de stad Amiens.

- 20 juli 2018 - Annick

Hebben zelf maar een klein deel van de wandeling gedaan wegens tijdsgebrek(veel toedoen inAmoens dat weekend). Hebben tijd verloren door verkeerd door/uit het parkje te stappen en vonden het Jules Vernehuis dan niet.

- 4 juli 2018 - ann thienpont

leuke stadswandelroute. Eenvoudig besproken. tip gratis toiletten prima. Als bemerking: de tip van de parking dichtbij de kathedraal is te klein en er is geen plaats. Eventueel een aantal alternatieven vermelden, randparkingen of gratis parkingen. Er zijn momenteel veel werken in de binnenstad , dus het verkeer zit muurvast. Buiten de stad parkeren is aangeraden. Wij hebben vanuit een gratis parking, de bus genomen naar het centrum. Je kan een betaalbare dagpas kopen voor het openbaar vervoer.Wel in acht nemen dat ook de bussen een alternatieve route nemen door de wegenwerken. Bedankt voor de overzichtelijke wandelroute

- 13 juni 2018 - Eddy De Wispelaere

Ideaal om Amiens te ontdekken. De gepaste afstand om toch geruime tijd in Amiens te stappen.

- 14 mei 2018 - Ketty Van der Steen

Een duidelijke wandelroute met interessante plekjes. Een aanrader. Verschillende wandelaars tegengekomen met dezelfde wandelroute in hun hand.

- 25 februari 2018 - Mercy MCl

Mooie leuke stadswandeling. Kort maar je krijgt een beeld van de stads en zijn voornaamste troeven.

Gratis stadswandeling Amiens downloaden

Download reisgids Picardië-Noord

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?