FB

Ervaringen "Amiens stadswandelroute"

118 ervaringen

- 13 juni 2018 - Eddy De Wispelaere

Ideaal om Amiens te ontdekken. De gepaste afstand om toch geruime tijd in Amiens te stappen.

- 14 mei 2018 - Ketty Van der Steen

Een duidelijke wandelroute met interessante plekjes. Een aanrader. Verschillende wandelaars tegengekomen met dezelfde wandelroute in hun hand.

- 25 februari 2018 - Mercy MCl

Mooie leuke stadswandeling. Kort maar je krijgt een beeld van de stads en zijn voornaamste troeven.

- 8 januari 2018 - Greet De Brauwere

Mooie stadswandeling. Best wel plannen wanneer het niet schemert want dan zijn bepaalde gebouwen moeilijk te vinden.

- 18 november 2017 - Linda

We hadden niet veel verwacht van Amiens buiten de kathedraal. Maar door deze wandeling hebben we ervaren dat Amiens een mooie interessante stad is. Zeer de moeite om te bezoeken.

- 8 november 2017 - ann

Was een eerste bezoek aan Amiens. De wandeling brengt je langs mooie plaatsen, die je anders misschien niet zou ontdekken. Qua lengte valt die zeker mee en met de zon van de partij was het super!

- 17 september 2017 - Dirk

Zeer prachtige wandeling Perfect te doen met de fiets.

- 9 september 2017 - Ingrid Verhelst

We deden Amiens met onze kleinzoon van acht - wat uiteraard een ander bezoek opleverde. Minder stilstaan bij de dingen, minder aandacht voor details, meer 'verhalen'. We gebruikten jullie wandeling als (zeer goede) leidraad, maar kortten ze een beetje in, persten ze als het ware tussen een bezoek aan de kathedraal en een boottochtje. Beoordeling: onvervalst positief!

- 5 september 2017 - Koen

Mooie wandeling als eerste verkenning. Op een korte toer wordt zoveel mogelijk gezien. Kathedraal is indrukwekkend. Kleine uitbreiding zou interessant zijn (Belfort, Stadhuis...), maar ja, dan wordt de toer ook langer.

- 30 augustus 2017 - Michel

Zoals steeds heel degelijke en interessante info. Van harte dank.

Gratis stadswandeling Amiens downloaden

Download reisgids Picardië-Noord

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?