FB

Ervaringen "Amiens stadswandeling: kathedralen, Jules Vernes en hortillonnages"

138 ervaringen

- 20 augustus 2019 - Jozef De Mol

Zeer leuk! We hebben de volledige wandeling gedaan en zo een goed beeld van de stad gekregen. Ook het boottochtje "hortillonnages" was zeker een aanrader.

- 12 augustus 2019 - Gerbien

Verrassende stad modern met het water door het voetgangersgebied de kathedraal en wat ze noemden klein venetie Een mooie wandeling

- 12 augustus 2019 - Kristof

mooie en interessante wandeling

- 11 augustus 2019 - Marc Oldyck

Heel mooie stadswandeling. Plekje om zeker niet te missen is Quartier Saint-Leu. De parking aan de zoo is nog steeds gratis.

- 27 juli 2019 - Peter Spronck

Zoals eerder ervaren zijn de beschreven wandeling een perfecte manier om de stad te verkennen en in dit geval Amiens. Een tip de wijk Saint-Leu meer opnemen in de wandeling.

- 18 juli 2019 - hilde daeseleire

zeer goede en duidelijke wandeling door amiens. wij hebben het zelfs met de fiets gevolgd.het jules verne museum is zeker een aanrader. wij zijn in amiens gestopt op doorreis . een aanrader

- 2 juli 2019 - Gustaaf Hoogers

Goede beschrijving en zeer overzichtelijk.

- 12 juni 2019 - Nadia Staes

Zeer handige reisgids met stadswandeling. Bij aankomst vonden we direct onze weg in Amiens. Tegen alle verwachtingen in een zeer leuke, nette stad met heel mooie gezellige plekjes.

- 29 april 2019 - Eddy Deneyer

Mooie wandeling en heel goede uitleg zoals steeds.

- 31 december 2018 - Calleyl Gilbert

Goed te volgen en duidelijk beschreven wandeling. Geeft goed beeld van de stad. Voldoende variatie tussen cultuur en natuur, drukte van het centrum wisselt af met pittoreske wijk St-Leu en Park St-Pierre. Na de kathedraal zijn ook de Hortillonnages een must. Een tip: als de bootjes niet varen kan men nog wandelen langs het jaagpad waar mooie uitkijkpunten zijn op het gebied en waar men de typische huisjes en bruggetjes kan bewonderen. Al bij al kan Amiens doorgaan als leuke daguitstap.

Gratis stadswandeling Amiens downloaden

Download reisgids Picardië-Noord

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?