FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Parijs: Montmartre en de Sacre-Coeur + kaart"

68 ervaringen

- 18 juli 2016 - Bettina

Prachtige wandeling. Je ziet hoekjes en kanten van Parijs die je voordien nooit hebt gezien. Top!

- 4 mei 2016 - an audenaert

Mooie, duidelijke wandeling, goed te volgen op het plan!

- 29 maart 2016 - Maggy

Deze wandeling geeft je een mooi beeld van Montmartre, ook langs minderbekende plekjes.

- 11 januari 2016 - Ann Vandermeeren

Het was een leuke wandeling. We zagen heel wat. Een goed initiatief!

- 10 januari 2016 - Desloovere Johan

We slenterden al verschillende malen rond in deze buurt. Door het volgen van de wandeling hebben we toch weer nieuwe plekjes en leuke weetjes ontdekt. Zeer goed te volgen door de precieze uitleg. Een aanrader!

- 15 november 2015 - linda mollet

De tweede maal dat we Parijs bezochten maar met deze super handige uitleg en route hebbben we deze keer 10 keer meer gezien!!! Hadden ook de andere routes over Parijs gedownload en een beetje gemixt waar mogelijk...nog nooit zo veel gezien in 2 dagen tijd!!!! De interessante tips en leuke weetjes waren ook heel tof. De route voor Barcelona volgende maart is ook al afgeprint!! Suuuuper bedankt!!!

- 8 november 2015 - Lieve

Ik had al verscheidene malen Montmartre bezocht, maar was, zoals de meeste toeristen, niet verder geraakt dan de Sacré Coeur en Place du Tertre. Deze route brengt je langs culturele hoogstandjes (Musée Montmartre) en leuke weetjes (Dalida) en biedt je mooie uitzichten over de stad. Doen!

- 7 november 2015 - michel

Hele aangename en fijne ervaring. Mooie wandeling, een echte aanrader !

- 18 oktober 2015 - Ferdinand

Heel veel plezier van gehad, brengt je op zeer onverwachte plekjes.

- 15 oktober 2015 - Willaert Dirk

Heel mooie route en zeer duidelijk te volgen met goede verwijzingen naar de bezienswaardigheden.Een aanrader.

Parijs 3 dagen in hotel*** incl. Thalys

Parijs 3 dagen in hotel*** incl. Thalys

Het Grand Hôtel de Turin *** ligt op zo'n 650 meter van Montmartre en de Moulin Rouge. Verblijf inclusief ontbijtbuffet en Thalys h/t Brussel - Parijs. Minimum 30 dagen voor afreis te boeken.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?