FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Rouen stadswandeling"

195 ervaringen

- 18 augustus 2019 - kurt haelvoet

leuke reisroute voor stadswandeling in rouen;alles duidelijk en makkelijk te volgen weg met omschrijving van de plek waar je bent.zoek veelal stadswandelingen via reisroute.

- 16 augustus 2019 - Pascal

Mooie wandeling. Hoewel we deze stad bezochten tijdens de week was het er behoorlijk druk, zonder evenwel "verstikkend" te zijn. Opvallend hoe dicht bij mekaar de kerken hier staan.... Dank aan Marie voor de tips, parking was inderdaad superhandig en spotgoedkoop .... Misschien moet men hier in België een voorbeeld aan nemen om onze steden leefbaarder te maken ?

- 11 augustus 2019 - Eddy Vanheyst

Hel uitgebreide reisgids.Schitterend.

- 4 augustus 2019 - Richard

Fantastisch Normandië!

- 23 juni 2019 - Marie

Leuke stadswandeling. Vooral het museum van de smeedkunst kon ons bekoren. We vonden er zulke mooie oude gebruiksvoorwerpen waarvan vele nog bestaan weliswaar in een moderner kleedje... ook supermooie juweeltjes. Heel mooie setting trouwens en een heel uitgebreide collectie!!. De ingang is gratis! De kathedraal bezoeken is zeker een must. De buitenkant vonden we mooier dan de binnenkant. Deze geeft een beetje een grauwe indruk. De kerk Jeanne D'Arc is heel speciaal. Het gebouw ligt precies gekoppeld aan de nevenliggende markt. De vorm van het gebouw is uniek. Binnen is het heel modern, zeer kleurrijk (hoge glasramen) en toch rustgevend zo midden het centrum. De Aire Saint-Maclou: een prachtig binnenplein. Jammer voor ons dat er momenteel volop stellingen staan voor de renovatie. Wij hebben de auto geparkeerd op parking Mont-Riboudet-Kindarena. Dit kan alleen gekoppeld aan een busticket. Je betaalt eenmalig 3,90 euro aan de kassa in de parking zelf en je kan voor die prijs heen en terug naar het centrum met max. 5 personen! Bussen T1 en T2....en zes stops verder sta je al aan het startpunt. Bij de terugkeer scan je je parkingticket en één busticket.. Supermakkelijk!

- 18 mei 2019 - Antonio naranjo bueno

Heel toffe gids met info en leuke weetjes over de verschillende bezienswaardigheden. Leuke wandelingen. Duidelijk en overzichtelijk.

- 6 augustus 2018 - Ronny

Mooie wandeling, duidelijk en gedetailleerd omschreven

- 27 mei 2018 - an maes

Hallo, heel goede en volledige beschrijvingen. Goede samengestelde wandelingen. ter voorbereiding van een gedetailleerde reis komt dit heel goed van pas. an maes

- 9 april 2018 - Heidi

Aangenaam verrast. Een mooie authentieke stad. Met wandelgids aangenaam vertoeven. Een aanrader!!

- 9 april 2018 - Arno Elshof

Duidelijke route langs de highlights van Rouen. Ondanks dat we er al meerdere keren geweest zijn toch weer wat opgestoken!

 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?