FB

Ervaringen "Saint-Omer stadswandeling"

155 ervaringen

- 10 juni 2018 - Duyvejonck

Zeer mooie en interessante route door deze gezellige kleine stad, met volledige en verrassende commentaar.

- 23 mei 2018 - stefanie

Wegens tijdsgebrek niet de volledige wandeling kunnen maken. Echt wel van Saint-Omer kunnen genieten. Bedankt om ons toch langs leuke plaatsjes te brengen.

- 26 februari 2018 - Vande Wege Caroline

Mooie wandeling en zeker alle bezienswaardigheden van Saint-Omer worden aangedaan. Een aanrader.

- 7 december 2017 - strobbe gerda

Gerda 30-11-2017 een zeer goede aanwijzing van de route.uitleg van de gebouwen top.de startplaats (centrum was niet bereikbaar) gratis parking dichtbij.wij hebben st omer aangedaan op een route naar de opaalkust.eetgelegenheid super.(Les Frangines) rue carnot.saint omer.er was een kerstmarkt met een reuzerad.

- 12 november 2017 - Johan

De wandeling mag gerust wat langer zijn, bijvoorbeeld een groter stuk door het mooi park. Ook de Rue Saint Bertin , waar we nu gewoon heen- en terug wandelen, zou beter in een grotere lus vervat zitten. Mooie stad, maar met de wandeling is meer te doen...

- 27 september 2017 - Myriam

Wandeling net lang genoeg om bijzonderste zaken te bezien in deze mooie noord-franse stad met nog beetje vlaamse sfeer. Nadien tocht gedaan met boot in les marrais. Mooi gevulde dag op die manier.

- 19 september 2017 - Veronica

Supermooie wandeling om de stad beter te leren kennen en te ontdekken! Zeer positieve ervaring!

- 18 september 2017 - Etienne

Mooie aangename wandeling, ondanks het minder mooie weer, in dit gezellig stadje.Vele bezienswaardigheden o.m de kathedraalen museum Sandelin, echt de moeite waard.

- 1 september 2017 - CLAUWAERT Filip

Mooie aangename wandeling in een gezellig stadje. Ook in de nabijheid valt er meer dan voldoende te beleven. Saint-Omer en omstreken zijn een aanrader.

- 13 augustus 2017 - Ingrid

Positieve ervaring,mooie stad,maar moet haar toeristische troeven nog veel leren uitspelen,esplanade was een goede aanrader om auto gemakkelijk te parkeren,kathedraal was zeker de moeite waard,zekernu het nog gratis is

Gratis stadswandeling Saint-Omer downloaden

Download reisgids Land van Saint-Omer

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?