FB

Ervaringen "Stadswandeling Nice: ontdek mooie & bijzondere bezienswaardigheden"

89 ervaringen

- 3 augustus 2012 - Freya

We wouden graag niet doelloos rondlopen in Nice, dus zocht ik wat info op internet en kwam ik op deze wandeling terecht! Zeker de moeite om te doen, het prachtige uitzicht waarlangs deze route ons bracht hadden we anders zelf nooit gevonden! Zonder gps is de route wel moeilijker te ontpuzzelen, Miss toch hier en daar wat meer straatnamene verwerken.

- 25 juli 2012 - Luc, Ann en Marko

We hebben genoten van onze wandeling in Nice, enkel in het oude stadsgedeelte is het zoeken en zijn we wat verkeerd gelopen. Het zou niet verkeerd zijn, mocht de route gedetailleerder uitgeschreven worden, van net na het lange stuk van de strandboulevard. Grote voordeel bij deze stadswandeling is, dat je niet doelloos door de stad wandelt. Een aanrader!

- 5 juli 2012 - Chris en Pascale

Een prachtige wandeling die je ook buiten de toeristische plaatsen brengt. Met alleen de routebeschrijving, zonder gps, is het echter niet zo simpel om de juiste weg te volgen

- 1 april 2012 - Polk M

1/04/2012 Mooie wandeling! Musea zijn de moeite waard. Ze waren gratis alleen museum Chagall is te betalen. Je krijgt wel een audio mee. Je krijgt meer informatie over de schilderijen. Spijtig genoeg is de Russische kathedraal niet meer te bezoeken. Privé bewaking aan de deur. Vanaf de hekken kan je hem bekijken. In Vieux-Nice klopt het plan niet want ze zijn verschillende straten aan het vernieuwen.De Kathedraal ST Réparate staat in de steigers.Ook aan het interieur wordt gewerkt. Nice is zeker de moeite waard om eens naartoe te gaan.

- 10 maart 2012 - Rob en Gerda

De beschrijving samen met een stadskaart geeft voldoende richting. Wat namen van straten toevoegen zou handig zijn. Nice is een heerlijke luxe stad met prima winkels en restaurants. De opgenomen Musea zijn de moeite waard en op zondag vrij toegankelijk. Doen!

- 4 december 2011 - Martine Thomas

De wandeling in Nice is heel goed verlopen, jammer dat het plannetje niet volledig was, de binnenstraten mankeerden. Anders zeker de moeite waard om te volgen. Nice is een prachtige stad en we hadden vervolgens een schitterende 20 graden,eind november '11, die onze city-trip zeker deed slagen.

- 7 november 2011 - De Troyer Marc

Prachtige stad om rond te wandelen. De route is perfekt! Een hint, je kunt naar het kasteel via een lift, dat spaart je een hele klim uit.De lift bevindt zich langs de kust. We hebben de tour gedaan in 2 dagen, dat is het minst vermoeiende en je hebt meer tijd om rond te kijken. Gaan zeker nog eens terug!

- 5 november 2011 - josette

Omdat we de ervaringen op voorhand hadden bekeken op deze site,hebben we dadelijk op de toeristische dienst aan het station een kaart van Nice gevraagd. Dit was een handig hulpmiddel onderweg. Je bezoekt heel mooie plekken in Nice, de wandeling is heel veelzijdig. Door werken binnen was de Russische kathedraal niet open. Jammer! Het was een prachtige wandeling!!

- 19 oktober 2011 - Eric Laurens

We hebben de wandeling gedaan en vonden het een zeer veelzijdige wandeling, je bezoekt de mooiste plekken in Nice te voet . De wandeling is vrij goed bescheven maar er mogen meer straatnamen vermeld staan zodat je zeker bent dat je in de juiste richting wandelt, wij zijn niet verloren gelopen maar waren niet altijd zeker van de richting die we uitgingen . Het stadsplan dat we gekocht hadden hebben we niet moeten gebruiken . Het laatste stuk ( vanaf Place Garibaldi ) was minder leuk om te wandelen . Toch blijf deze wandeling een echte aanrader om Nice te voet te ontdekken .

- 5 oktober 2011 - edith

hebben de stadswandeling gelopen ,zijn langs plekken geweest die je normaal niet ziet. Soms moet je inderdaad goed uitkijken dat je de goede weg vervolgd maar dat hebben wij opgelost door een stadskaart van nice te nemen!

Marseille en rondreis Côte d'Azur 8 dagen

Marseille en rondreis Côte d'Azur 8 dagen

Rondreis individueel met eigen wagen 8 dagen met verblijf in 2 hotels 4*. Inclusief ontbijtbuffet. Unieke combinatie Marseille in de Provence en op verkenning langs de Côte d'Azur met de bekendste badplaatsen en steden.

Gratis stadswandeling Nice downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?