FB

Ervaringen "Stadswandeling Nice: ontdek mooie & bijzondere bezienswaardigheden"

87 ervaringen

- 5 juli 2012 - Chris en Pascale

Een prachtige wandeling die je ook buiten de toeristische plaatsen brengt. Met alleen de routebeschrijving, zonder gps, is het echter niet zo simpel om de juiste weg te volgen

- 1 april 2012 - Polk M

1/04/2012 Mooie wandeling! Musea zijn de moeite waard. Ze waren gratis alleen museum Chagall is te betalen. Je krijgt wel een audio mee. Je krijgt meer informatie over de schilderijen. Spijtig genoeg is de Russische kathedraal niet meer te bezoeken. Privé bewaking aan de deur. Vanaf de hekken kan je hem bekijken. In Vieux-Nice klopt het plan niet want ze zijn verschillende straten aan het vernieuwen.De Kathedraal ST Réparate staat in de steigers.Ook aan het interieur wordt gewerkt. Nice is zeker de moeite waard om eens naartoe te gaan.

- 10 maart 2012 - Rob en Gerda

De beschrijving samen met een stadskaart geeft voldoende richting. Wat namen van straten toevoegen zou handig zijn. Nice is een heerlijke luxe stad met prima winkels en restaurants. De opgenomen Musea zijn de moeite waard en op zondag vrij toegankelijk. Doen!

- 4 december 2011 - Martine Thomas

De wandeling in Nice is heel goed verlopen, jammer dat het plannetje niet volledig was, de binnenstraten mankeerden. Anders zeker de moeite waard om te volgen. Nice is een prachtige stad en we hadden vervolgens een schitterende 20 graden,eind november '11, die onze city-trip zeker deed slagen.

- 7 november 2011 - De Troyer Marc

Prachtige stad om rond te wandelen. De route is perfekt! Een hint, je kunt naar het kasteel via een lift, dat spaart je een hele klim uit.De lift bevindt zich langs de kust. We hebben de tour gedaan in 2 dagen, dat is het minst vermoeiende en je hebt meer tijd om rond te kijken. Gaan zeker nog eens terug!

- 5 november 2011 - josette

Omdat we de ervaringen op voorhand hadden bekeken op deze site,hebben we dadelijk op de toeristische dienst aan het station een kaart van Nice gevraagd. Dit was een handig hulpmiddel onderweg. Je bezoekt heel mooie plekken in Nice, de wandeling is heel veelzijdig. Door werken binnen was de Russische kathedraal niet open. Jammer! Het was een prachtige wandeling!!

- 19 oktober 2011 - Eric Laurens

We hebben de wandeling gedaan en vonden het een zeer veelzijdige wandeling, je bezoekt de mooiste plekken in Nice te voet . De wandeling is vrij goed bescheven maar er mogen meer straatnamen vermeld staan zodat je zeker bent dat je in de juiste richting wandelt, wij zijn niet verloren gelopen maar waren niet altijd zeker van de richting die we uitgingen . Het stadsplan dat we gekocht hadden hebben we niet moeten gebruiken . Het laatste stuk ( vanaf Place Garibaldi ) was minder leuk om te wandelen . Toch blijf deze wandeling een echte aanrader om Nice te voet te ontdekken .

- 5 oktober 2011 - edith

hebben de stadswandeling gelopen ,zijn langs plekken geweest die je normaal niet ziet. Soms moet je inderdaad goed uitkijken dat je de goede weg vervolgd maar dat hebben wij opgelost door een stadskaart van nice te nemen!

- 3 oktober 2011 - Corine

We hebben de stadswandeling gelopen tijdens een prachtig warme dag. Erg leuke plekjes en uitzichten. Jammer dat de Russisch-orthoxe kerk niet meer open was voor bezichtiging. De route was niet overal even duidelijk verwoord in de beschrijving, meer straatnamen en een betere plattegrond zouden fijn zijn. De wandeling is wel echt een aanrader!

- 27 september 2011 - Marc

We hebben het geluk gehad om Nice te kunnen bewonderen tijdens de zomer opflakkering in september. Heerlijk om bij zulke temperaturen een wandeling te ondernemen die u de mooiste en verrassendste plekjes van Nice laten zien. Dit is echt een aanrader indien je slechts een korte tijd in Nice verblijft. Nice biedt voor elk wat wils en dat komt ook tijdens deze wandeling duidelijk aan bod. De magnifiekste plaats blijft de uitkijk boven de waterval waar je een fenomenaal uitzicht hebt over Nice. We hebben deze nog eens overgedaan tijdens de late uurtjes en dit geeft werkelijk een fantastisch licht schouwspel. Zeker een aanrader voor een citytrip.

4-daagse unieke trips naar Monaco

4-daagse unieke trips naar Monaco

Inbegrepen: 3 nachten met rijkelijk ontbijtbuffet, Vlucht Brussel-Nice h/t met Brussels Airlines, Helikoptertransfer Nice-Monaco, Transfer h/t helihaven-hotel, Le Passeport Monte-Carlo met gratis toegang musea en attracties

Gratis stadswandeling Nice downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?