FB

Ervaringen "Stadswandeling Madrid: langs bezienswaardigheden & musea"

137 ervaringen

- 9 januari 2019 - Eric Van Gucht

Wandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden, degelijk beschreven. Tempel De Bod op ogenblik van zonsondergang zou zeker nog vermeld mogen worden.

- 19 december 2018 - Rob van der Kuilen

Niet duidelijke omschrijving van een looproute

- 26 november 2018 - John t'Kindt

Madrid Rio

- 21 november 2018 - De Dapper Marleen

Heel mooie goed beschreven wandeling. Wij deden er 3 dagen over om alle hoogtepunten te bekijken .

- 19 november 2018 - Medlina

Het aantal kilometers lag bij ons wel wat hoger dan 12.4km maar wat een prachtige wandeling! Zeer duidelijk omschreven en je komt alle bezienswaardigheden van Madrid op je pad tegen. Wie deze maakte met alle uitleg erbij: proficiat. Het maakte ons weekend Madrid stukje beter! Aanrader.

- 7 november 2018 - Nico Rottée

Eens te meer genoten van jullie wandeling als eerste kennismaking met een stad. Je zou steden bezoeken om de wandelingen..... :-)

- 9 oktober 2018 - Jolanda Cardoen

Deze wandelroute was zeer goed. Bij onze volgende citytrip ga ik hier zeker kijken of er ook een wandelroute voor handen is.

- 25 september 2018 - Peter van der Linden

Prachtige wandelroute langs de vele hoogtepunten in Madrid. De route beschrijving kan misschien wat handiger. Niet van 'laat de kerk links achter je', maar sla rechts af de Avenida San Pedro in'.

- 19 september 2018 - ann

Bij elke reis kijken we of er een stadswandeling beschikbaar is, een perfecte manier om de stad te ontdekken. Enkel spijtig dat er voor de bezoeken aan de kerken niet vermeld staat dat je aan bepaalde kledingvoorschriften moet voldoen (niet dat ze er in elke kerk zwaar aan tillen)

- 27 augustus 2018 - carpriau

ga pas in het voorjaar naar madrid zodat ik al info heb, zo ook met rome en dat was heel nuttig op voorhand en ook daar ter plaatse. bedankt

Gratis stadswandeling Madrid downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?