FB

Ervaringen "Kerstmarkt Luxemburg 2019 bezoeken? Wandeling langs kerstmarkten"

14 ervaringen

- 6 januari 2019 - Willy Stevens

Tof, volledig, overzichtelijk, MAAR het regende... Jammer.

- 24 december 2018 - Rudi De Feyter

heel mooie kerstmarkt en een gezellige oude binnen stad

- 20 december 2018 - Marcel Vandormael

We gebruiken regelmatig reisroutes.be om wandelingen te doen en die zijn bijna allemaal mooi en duidelijk. Maar deze van Luxemburg stad was wel mooi maar de routeaanduiding vonden we niet zo goed. Verder was het ok

- 28 december 2017 - viviane van aert

Zoals altijd was de route weer zeer aantrekkelijk en goed. Ik heb reeds meerdere malen jullie gebruik gemaakt en het is allemaal heel dik in orde. Ben inmiddels ook terug van Milaan en die stadswandeling was ook enorm goed. Ik hoop in de toekomst nog gebruik willen maken van jullie diensten want ik denk dat dit reeds de zevende maal is en ben overal zeer tevreden om. Ga zo voort. MVG Viviane Van Aert

- 16 december 2017 - Gerlof

Prachtige route

- 16 december 2016 - verlez

het was een leuke uitstap mooie kerstmarkt zeker een aanrader

- 13 december 2016 - Marc Van den haute

Hebben deze stadswandeling gecombineerd met een bezoekje aan de kerstmarkt. Super geslaagde uitstap, genieten van de gezellige kerstsfeer in combinatie met koopjeszondag. Hebben echt genoten van ons bezoekje. Leuke verrassing op het einde van de dag, parking was gratis.

- 20 december 2014 - debruyne

zeker geslaagd, prachtige route. aanrader

- 5 december 2014 - Ann & Carla

Deze stadswandeling hebben wij gecombineerd met ons eerste kerstmarktbezoek van dit jaar en het was echt een geslaagde mooie uitstap. Ideaal voor een aangename eerste kennismaking met Luxemburgstad en te genieten van de gezellige kerstsfeer. Vooral de combinatie van het oude en het nieuwe stadgedeelte en daartussen een mooi groen parkgedeelte, zorgen voor een heel mooi en gevarieerd plaatje! Wij hebben er alvast van genoten!

- 5 december 2014 - Patrick

Wandeling heeft ons Luxemburg anders leren kennen dan verwacht, echt een stad met een groene long er om heen. Zeker de wandeling waard. In combinatie met de kerstmarkt ideaal voor een weekendje uit.

Luxemburg-stad, hotel 4* incl. 1x diner

Luxemburg-stad, hotel 4* incl. 1x diner

Hotel Meliá Luxemburg ligt boven op de Kirchberg, een rustige wijk van Luxemburg-stad. Hoge klantenscore van 9,3/10 !! Verblijf inclusief ontbijtbuffet en 1x diner 3-gangen met wijn.

Gratis stadswandeling kerstmarkt Luxemburg downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?