FB

Ervaringen "Kerstmarkt Luxemburg 2018, uitgestippelde wandeling"

11 ervaringen

- 28 december 2017 - viviane van aert

Zoals altijd was de route weer zeer aantrekkelijk en goed. Ik heb reeds meerdere malen jullie gebruik gemaakt en het is allemaal heel dik in orde. Ben inmiddels ook terug van Milaan en die stadswandeling was ook enorm goed. Ik hoop in de toekomst nog gebruik willen maken van jullie diensten want ik denk dat dit reeds de zevende maal is en ben overal zeer tevreden om. Ga zo voort. MVG Viviane Van Aert

- 16 december 2017 - Gerlof

Prachtige route

- 16 december 2016 - verlez

het was een leuke uitstap mooie kerstmarkt zeker een aanrader

- 13 december 2016 - Marc Van den haute

Hebben deze stadswandeling gecombineerd met een bezoekje aan de kerstmarkt. Super geslaagde uitstap, genieten van de gezellige kerstsfeer in combinatie met koopjeszondag. Hebben echt genoten van ons bezoekje. Leuke verrassing op het einde van de dag, parking was gratis.

- 20 december 2014 - debruyne

zeker geslaagd, prachtige route. aanrader

- 5 december 2014 - Ann & Carla

Deze stadswandeling hebben wij gecombineerd met ons eerste kerstmarktbezoek van dit jaar en het was echt een geslaagde mooie uitstap. Ideaal voor een aangename eerste kennismaking met Luxemburgstad en te genieten van de gezellige kerstsfeer. Vooral de combinatie van het oude en het nieuwe stadgedeelte en daartussen een mooi groen parkgedeelte, zorgen voor een heel mooi en gevarieerd plaatje! Wij hebben er alvast van genoten!

- 5 december 2014 - Patrick

Wandeling heeft ons Luxemburg anders leren kennen dan verwacht, echt een stad met een groene long er om heen. Zeker de wandeling waard. In combinatie met de kerstmarkt ideaal voor een weekendje uit.

- 5 januari 2013 - ivan

28 dec.2012 - Fijne ervaring die wandeling; je leert iets bij en de stad Luxemburg is op die manier echt wel een aanrader ! De Kerstmarkt is één van de meest gezellige. Gewoon doen zou ik zeggen. Een heel mooie daguitstap.

- 27 december 2012 - paul de cock

Een prima idee en prettig om op deze manier rond te trekken door deze stad.

- 28 december 2011 - chris minten

Konden onze wagen kwijt op aangegeven parking, wat niet evident was in deze drukke periode. Zelfs buiten de kerstperiode is dit een aan te raden wandeling!

Alle promoties in het GH Luxemburg 2 tot 4 dagen

Alle promoties in het GH Luxemburg 2 tot 4 dagen

Onze promoties in het Groothertogdom Luxemburg zijn gebaseerd op genieten. Toppromo is een 4-daagse in Clervaux. Ook nog een 3-daags gastronomisch verblijf of een 3-daagse in Luxemburg-stad.

va.119
Boek nu

Gratis stadswandeling Luxemburg downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?