FB

Ervaringen "Stadswandeling door Luik, langs museum en bezienswaardigheden"

857 ervaringen

- 14 maart 2019 - Bakeroot

Schitterende beschrijving va de wandeling door Luik. Het tot in detail uitgewerkt en interessante tips.

- 13 maart 2019 - Daniel De WIt

Hebben maar de helft afgelegd omdat er zoveel te zien is. Zullen zeker nog terug gaan om de wandeling verder te zetten. Het eerste parkje (Avroy) was een werf, bezig alles te vernieuwen)

- 12 maart 2019 - kries schotte

het was zeer interessant, we kwamen op plaatsen die we niet kenden.

- 9 maart 2019 - Mirjam

Verrassende wandeling. Helaas stonden in februari 2019 een heel aantal monumenten in de steigers. Jammer dat de wandeling interessante mooie oude gebouwen links laat liggen. Bijvoorbeeld "Palais Curtius" . Als we dit eerder gezien zouden hebben waren we hier zeker binnengegaan, nu zagen we het pas op de terugweg, op weg naar het station. Als Nederlanders verbazen wij ons altijd over de bouwkunst in België, en in Luik vroegen wij ons oprecht af of er iets van een welstandscommissie bestaat. Het station Liège Guillemines is daarentegen bijzonder mooi en fotogeniek!

- 3 maart 2019 - Corrie

Super gids. We ontdekken hierdoor mooie natuur in de stad en er buiten. Ook de beschrijvingen van bezienswaardigheden is heel fijn: duidelijk en uitnodigend om musea, cafeetjes en meet te bezoeken. Een aanrader.

- 1 maart 2019 - Van den Wouwer

de stadswandeling met vertrek station was zeer goed. Na het oversteken van de Maas geen enkel terras / cafe tegen gekomen, spijtig met dit lenteweer van verleden week.

- 27 februari 2019 - Sas

We hebben ‘slechts’ een deel van de wandeling gedaan, maar kwamen uiteindelijk toch op een tiental km meer uit. Het voordeel is dat je gewoon ergens in de lus kan inpikken. De beste tip van deze wandeling was dat je ook door een stukje natuur rechts van de ‘Montagne de Bueren’ tot boven aan de citadel geraakt en dan kan afdalen langs de trappen, veel afwisselender en boeiender dan de trappen op- en aflopen. Bedankt!

- 27 februari 2019 - André Goetynck

Zeer mooie wandeling met goede uitleg.

- 26 februari 2019 - Derom Jos

Prachtige stadswandeling. Perfect beschreven in de gids! Proficiat!

- 19 februari 2019 - Margreet

Dank zij de gids heb ik een heel positief beeld van Luik gekregen

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape biedt je meer dan 1600 volledig uitgeruste vakantiehuizen en luxe villa’s in Belgische Ardennen. Allen werden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gezelligheid, comfort en ligging.

Gratis stadswandeling Luik downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?