FB

Ervaringen "Lommel, van erfgoed tot de Sahara"

54 ervaringen

- 12 oktober 2018 - Wim van der Staaij

Goede beschrijving Mooie omgeving Makkelijk route uit zetten Vooral doorgaan zo

- 12 juli 2018 - Anja

We hebben enkel de wandeling in de Sahara gedaan. Zeker de moeite, was wel niet altijd evident om de bordjes te vinden en te volgen. Gelukkig hadden we het kaartje en met GPS zijn we ter bestemming geraakt. Maar prachtig gebied om in te wandelen!

- 9 juli 2018 - CH

Hartelijk dank voor deze mooie route - we hebben ervan genoten ! Eerst de stadswandeling en aansluitend te voet naar de Sahara en daar de route nog gelopen.

- 16 mei 2018 - Koekie

Leuke en gevarieerde route. Aanrader is het gebruikmaken van gratis uit te lenen hangmatten die te verkrijgen zijn in het sportcentrum aan de Sahara.

- 28 maart 2018 - Ingrid

Prachtig stukje natuur! Ten volle van genoten. Reisroutes perfect!

- 1 februari 2018 - ingrid

gewoon wonder mooi natuur

- 19 september 2017 - Vanessa

Een aanrader. We zijn gestart met de Saharawandeling. Bij de voetgangersbrug zijn we overgeschakeld op de oranje route omdat iemand van ter plaatse ons verteld had dat het voorbij die brug heel mooi is. Dat was inderdaad het geval. Ook de stadswandeling was heel leuk. Het enige minpuntje was dat de kerk gesloten was.

- 19 juli 2017 - Tilleke schepers

Heb mooie uitleg gekregen . Het was de mooiste wandeling die ik gedaan heb 15 km . Was iemand van bestuur denk ik . Bedankt Tilleke

- 21 februari 2017 - willems

Een Super mooie wandeling door dr Sahara weer een prachtig stukje België ontdekt. Voor herhaling vatbaar

- 10 november 2016 - Christina

De stadswandeling in Lommel was leuk, had daarvoor een totaal ander idee in mijn hoofd. Dan met de auto naar de start van de wandeling in de natuur. Uitermate verrast door de pracht van de Sahara, werkelijk de moeite. Het was een deugddoende namiddag !

Gratis stadswandeling lommel downloaden

Download fietsgids Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?