FB

Ervaringen "Lille, wandeling door de stadskern van Rijsel"

1004 ervaringen

- 22 juni 2018 - Ina

Hele leuke en goede beschrijving. Top wandeling. Je ziet echt alle mooie en leuke plekjes! Echte aanrader.

- 22 juni 2018 - johan turkelboom

De wandeling was mooi en voorzien van de nodige uitleg over de omgeving en gebouwen. De moeite waard.

- 11 juni 2018 - Ballegeer huguette

Duidelijke reisgids,nuttige tips om de uitstap voor te bereiden

- 26 mei 2018 - Annemarie

Eind juni ga ik naar Lille en dán maak ik gebruik van de stadswandelgids

- 23 mei 2018 - Hanne-Lore

De muurschilderingen in het station Lille Europe moet je zeker zien, maar om die te vinden hebben we het wel even moeten vragen aan een agent die er stond. Een aanrader is Îlot Comtesse, aangenaam stukje groen. De uitleg om Maison Coillot te vinden was niet zo duidelijk. Jammer dat de route voorschrijft om langs het park Jean-Baptiste Lebas te wandelen i.p.v. erdoor (net voor Porte de Paris), het is namelijk wel een aangenaam stukje groen waar je even kan uitrusten op het gras bij een lekker zonnetje. Verder een algemene opmerking: hier en daar werd er vrij gedetailleerde uitleg gegeven (bij Eglise St-Etienne bv), terwijl bij de standbeelden geen uitleg gegeven werd, dus we hebben hier en daar zelf wel Google geraadpleegd. Maar om positief af te sluiten: ik vond dit een mooie wandeling die zeker wel de hoogtepunten van Lille toont.

- 18 mei 2018 - Hans Neyens

Zeer leuke wandeling en met leuke tips, waaronder de muurschilderij in het station was een toppertje! Een aanrader

- 11 mei 2018 - DEBLAUWE JOZEF

Zeer mooie wandeling wandeling. Eenmaal de route gevonden van uit je vetrekplaats gevonden, een prachtige wegroute beschrijving als je de tekst volgt. Persoonlijk vind ik dat bij de letter "K" ook de plaatsnaam Place du Général de Gaule zou mogen vermeld worden. Idem bij de startplaats "A" de richting waar je naar toe gaat of komt van "Gare de Lille Europe". Indien mogelijk parkeerplaatsen (al of niet betalend zonder tijdslimit) van waaruit je gemakkelijk aansluiting kan vinden met de stadswandeling. Verder een aan te bevelen stadswandeling. Wij hebben er echt van genoten.

- 9 mei 2018 - Herman

Heel goede reisbeschrijving! Heel nuttig. Roubaix hebben we nu niet kunnen doen, maar zeker en vast bij een volgende gelegenheid.

- 19 april 2018 - Giver

Toffe wandeling met alle mooie bezienswaardigheden 'en route'. Daarnaast duidelijke historische uitleg zodat je de stad beter leert kennen. De trip was een succes.

- 14 april 2018 - Kathleen Van Thielen

Een hele mooie route met oog voor details. Soms was het niet duidelijk naar waar we juist moesten gaan omdat er niet bij stond vanuit welke ooghoek die links of rechts was. Maar heel leerrijk.

Gratis stadswandeling Lille downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?