FB

Ervaringen "Lille, wandeling door de stadskern van Rijsel"

1045 ervaringen

- 15 december 2018 - Joke B.

Erg leuke wandeling. 's Morgens vroeg met de Thalys uit Amsterdam vertrokken. Na ruim 2,5 uur aangekomen. Daar, over de dag gespreid, de wandeling gemaakt. Ook even naar het fort gelopen. Begin avond moules frites gegeten en daarna geshopt in de supermarkt van Euralille. Om half negen de trein terug genomen. Een leuke dag uit met een prima wandeling door het vieux Lille en leuke schriftelijke uitleg van de hoogtepunten.

- 14 december 2018 - Bart Smeets

Het was een aangename wandeling, zeker in de eerste helft. De tweede helft van de wandeling was in verhouding te weinig te zien. De lengte was perfect, misschien enkele horeca toevoegen om een tussentijdse versnapering aan te reiken.

- 5 december 2018 - anja vanderkelen

ik ben zeer blij dat we deze wandelroute hebben gebruikt zo hebben we direct alles gezien. Veel dingen waar je anders niet bijkomt vb: muurschilderingen in station. DE uitleg erbij is zeer verstaanbaar en gepast !

- 3 december 2018 - Steven Janssen

Hele mooie wandeling die tot in de puntjes is uitgewerkt. Door het slechte weer kon ik maar een deel doen. :( Ik ga zeker nog eens terug.

- 2 december 2018 - Frieda Degrauwe

Heel mooie wandeling. Heb al dikwijls een wandeling gedownload bij een stadsbezoek. Stuk voor stuk goed. Ik raad ze aan iedereen aan. TOP!!

- 30 november 2018 - Marc Vidts

Zoals steeds een zeer verzorgde stadswandeling. Rijsel is een echte aanrader, zeer gezellig.

- 21 november 2018 - Kaat delbecke

Een mooie wandeling...en gepaste uitleg

- 19 november 2018 - Annemarie

Net weer terug uit Lille. De door jullie aangegeven stadswandeling gelopen. Was perfect en leuk alle weetjes die over de stad worden verteld en uitgelegd. TOP

- 19 november 2018 - reginald van hecke

heel duidelijk,volledig en juist voldoende uitleg

- 17 november 2018 - Roland Decroos

Prachtige wandeling. We vielen van de ene verrassing in de andere.

Gratis stadswandeling Lille downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?