FB

Ervaringen "Budapest stadswandeling, verken Buda en Pest"

183 ervaringen

- 24 maart 2019 - Lien Cocquyt

Steeds opnieuw mooie wandelingen

- 17 maart 2019 - Rony Becquet

Boedapest is een interessante stad om te bezoeken. ik heb de gids goed kunnen gebruiken. Voor het bezoek van het parlement is het wel aan te raden om vooraf te reserveren.

- 10 maart 2019 - Jacqueline Peeters

De tocht bij het parlementsgebouw was kort. Het was fantastisch om er om heen te lopen en dat zou ik zker in de routebeschrijving opnemen. Verder een prima tocht !!!!

- 20 februari 2019 - eam van den brink

Mooie wandelroute met uitgebreide beschrijving.

- 5 december 2018 - Bernard Bruyneel

Mooie route in het gedeelte Pest, er valt veel meer te beleven dan wat er beschreven staat. Een woordje uitleg over de diverse architectuurstijlen zou niet misstaan zodat we nog beter kunnen genieten van de prachtige gevels op onze wandeling. De beschrijving van de bezienswaardiheden op het gedeelte Boeda was af.

- 19 november 2018 - Gerard van den Broek

een heel duidelijke gids. Veel interessante delen van Boedapest gezien.

- 28 oktober 2018 - Bert

Ideaal, samen met de gps goed te volgen en kan je makkelijk na even van de route te zijn afgeweken halverwege de route weer oppakken.

- 25 september 2018 - C

Duidelijk met alle hoogtepunten van de stad met korte duidelijke info.

- 25 september 2018 - Rosa Geerts

zeer goede stadswandeling. alle bijzondere plaatsen , tuinen, gebouwen gelegenheden worden vermeld. ik heb deze wandeling gebruikt om mezelf te testen: of ik bij een vroeger bezoek zonder gids de stad voldoende heb leren kennen. dat viel nogal mee. op sommige zaken moet je wel gewezen worden. reisroutes is steeds een goede hulp bij stadsbezoek.

- 18 september 2018 - Suzy

Alweer perfect!!

Alle promoties Budapest 4 dagen incl. vlucht

Alle promoties Budapest 4 dagen incl. vlucht

Ontdek de promoties Budapest op Euroreizen.be inclusief vlucht h/t met Brussels Airlines, 4 dagen, steeds inclusief ontbijtbuffet. Geniet in een van onze 3* en 4* hotels in het centrum van Budapest

Gratis stadswandeling Budapest downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?