Ervaringen "Stadswandeling Boedapest: verken de charmante hoofdstad"

221 ervaringen

- 27 november 2021 - eddy cleirbaut

zeer praktische en overzichtelijke gids met leuke stadswandelingen. Een aanrader voor bezoek van enkele dagen aan Boedapest.

- 14 oktober 2021 - Mary Ann

Boedapest is een heel mooie stad, aanrader. Als je 3 volle dagen spendeert, heb je nog niet alles gezien maar wel het voornaamste. Logeer dichtbij een station, makkelijke verbinding dan met trein, metro, bus en tram en overzichtelijk. De baden zijn over aged en niet meer zo aangenaam om te vertoeven maar een ervaring waard. Wandel door de stad zowel overdag als 's avonds, neem zoveel mogelijk de autoluwe straten. Plan je dag zorgvuldig want Boedapest is HUDGE ! De bezienswaardigheden, beschreven in de gids, zijn de belangrijkste maar nog zoveel te zien. Geniet van de eenvoudige Hongaarse keuken op elke hoek van de straat. Met kaart kun je overal betalen, ATL s zijn verschrikkelijk duur. Wisselen kan ook aan een voordelige koers.

- 10 oktober 2021 - Sabine

Boeiende en zeer verrassende stad,een aanrader!!

- 4 augustus 2021 - Guy Deliever

Prima site, goed overzicht en goede tips.

- 21 juli 2021 - Arno Teunis

Uitstekend te volgen standwandeling, hiermee zie je alle belangrijke en mooie bezienswardigheden tijdens je stedentrip. Zoals alijd helder beschreven en heel goed te volgen. Waar nodig kan je de route nog wel wat uitbreiden, maar dat hebben wij beperkt gedaan. Wat is Budapest toch een mooie stad en wat is deze gids een handig hulpmiddel!

- 1 juni 2021 - Patrick Schreurs

Zeer mooie gids opgedeeld in de twee stadsgedeelten Pest en Boeda. Verder ook interessante tips en weetjes voor restobezoek en zoektocht naar Hotels. De fietstocht door de stad lijkt een unieke opportuniteit.

- 25 januari 2021 - Fred van Zanten

We moeten nog naar Boedapest toe, maar door het Covid-19 zit dit er voorlopig niet in. Onze planning was half april 2021. Het boekje met de stadswandeling ziet er goed uit en we denken dat het van veel nut kan zijn.

- 13 maart 2020 - Kristel Smedts

In één woord GEWELDIG ! Stadswandelingen zijn zeer goed beschreven.

- 3 maart 2020 - Marijke Van de Werken

Met de goede schoenen aan je voeten en een gemeende glimlach van het genieten van Boedapest, een stad van schoonheid door de oorlogen behouden gebleven zal zich verweven in een herinnering van schoonheid en aanzien van kastelen en monumenten voor altijd in het geheugen.

- 20 februari 2020 - Birgit Lutgen

Mooie wandeling en we logeerden ook zeer dicht bij het vertrekpunt v.d. wandeling in Hotel RUM, ook een aanrader trouwens.Boedapest is een mooie stad. Bedankt voor de wandelroute. Groeten

Alle promoties Budapest 4 dagen incl. vlucht

Alle promoties Budapest 4 dagen incl. vlucht

Ontdek de promoties Budapest op Euroreizen.be inclusief vlucht h/t met Brussels Airlines, 4 dagen, steeds inclusief ontbijtbuffet. Geniet in een van onze 3* en 4* hotels in het centrum van Budapest

Gratis stadswandeling Budapest downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?