FB

Ervaringen "Budapest stadswandeling "

168 ervaringen

- 1 juni 2018 - Peter

Goede, bruikbare informatie!

- 22 mei 2018 - Gino VDK

Uitstekende beschrijving

- 16 april 2018 - ina de Laat

wij vonden de stadswandeling heel plezierig om op deze manier de stad te verkennen. Duidelijk omschreven met prima informatie!

- 24 januari 2018 - de weerdt sonja

prima handleiding om je trip te plannen ik ga er zeker gebruik van maken en zo kan ik ook nu al de nodige info opzoeken en trips plannen die moeten gereserveerd worden.

- 15 januari 2018 - de weerdt sonja

Heel duidelijk, ga hier zeker gebruik van maken, is zo heel gemakkelijk om een planning op te maken voor de dagen dat we er verblijven.

- 11 januari 2018 - Monica Diekmann

Heel mooie wandelroute langs veel bezienswaardigheden. Duidelijk en met goede informatie. Op de eerste dag Pest bekeken en de dag erna Buda. Zeker aan te raden voor een kort bezoek waarin je veel wilt zien.

- 3 januari 2018 - Boons Ludwig

Mooie wandelroute, duidelijke kaart en relevante informatie Brengt je langs alle bezienswaardigheden. Zeker de moeite waard om de route te wandelen, 1 dag Pest en Buda op een andere dag gedaan.

- 14 oktober 2017 - Hollevoet Bart

Een heel mooie verkenningswandeling die je vlug naar verschillende essentiële bezienswaardigheden brengt.

- 25 september 2017 - Corry H

Doordat het tijdens ons bezoek heel veel regende hebben wij niet de hele wandeling gemaakt. Maar met deze informatie hadden we wel een goede leidraad om interessante plekken met het zeer efficiënt geregelde openbaar vervoer te bezoeken. Wat een geweldige stad ! Tip bij slecht weer : een rondleiding in het opera gebouw, te bereiken met metro M is een aanrader. Toen het droog was zijn we over de kettingbrug naar de burchtwijk in Buda gewandeld - prachtig. En behalve de in de stadswandeling genoemde plaatsen is daar ook het Militair Museum interessant.

- 27 augustus 2017 - Jef De Waxhter

Zeer goede wandeling. Op de straat die aan de centrale markt vertrekt heb je aan de rechterkant een antiquairqzaak: zeker binnen gaan. Een must is het Karoli Palace waar je gratis rondgeleid kan worden. Ook zeker te doen is het Pesti Vigado, de school voor moderne kunst: machtig mooi en probeer er een concert in bij te wonen. Geleret-bad: een aanrader, meer dan het grotere op het eind van Andrassy. Budapest: 100% geslaagd!

Gratis stadswandeling Budapest downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?