FB

Ervaringen "Kerstmarkt Hasselt 2018 bezoeken. Uitgestippelde wandeling"

52 ervaringen

- 14 november 2018 - Lucien

Hele mooie uitgestippelde route, we gaan deze zeker goed kunnen gebruiken voor ons bezoek aan Hasselt binnenkort.

- 10 november 2018 - Willy Perée

Wandeling was goed aangeduid, maar de kerstmarkt blijkt ver van de kerst te staan, dus meer kerst gericht . een stadswacht die rondleidingen geeft met een gezellige verlichte wandel kaarslamp, en wat kerstliedjes op bepaalde hoeken op de straat. bedankt en prettige kerst en nieuwjaars- dagen.

- 6 november 2018 - Carola fantin

Goede en duidelijke info !!

- 6 november 2018 - Van Mieghem Nancy

Het is mooie en duidelijk uitgelegd

- 7 januari 2018 - Maria Vangool

Met de trein naar Hasselt gereden. Gezellige kerstmarkt, heb me prima geamuseerd.

- 6 januari 2018 - Van Dessel Herman

Aangename wandeling .De kerstmarkt was geen eenheidsworst. Veel afwisseling. Op zaterdagmiddag was het op de grote ijsschaatspiste niet overdreven druk. Geen racers. De wegbewijzering perfect.

- 5 januari 2018 - L.M.Hanckmann

hasselt kam ik regelmatig, leuke stad met een sfeervolle ambiance. de kerstmarkt was een veredelde kermis,die sloeg de plank helemaal mis.

- 2 januari 2018 - Meheus Guido

Klaar en duidelijk zijn de gids folders. Reeds de derde maal dat we Hasselt bezoeken. De kerstmarkt vonden we een van de mooiste in Vlaanderen. Zelfs de treinreis van uit Kortrijk was plezant.

- 29 november 2017 - Freda

Leuk om Hasselt gezien te hebben. De grote markt mist wel het allure van andere Belgische steden. De kerstmarkt heeft enkele kerstkraampjes; veel spullen die je op een gewone markt ook kunt kopen.

- 6 oktober 2017 - Sonja de jel

We gaan in de advent tijd naar verschillende steden waaronder Hasselt. Onze Belgische familie woont in de omgeving. De route van de Kerstmarkt en stadswandeling en aanvullende informatie zijn heel duidelijk en geven je veel historische informatie. We hebben zin in ons bezoek aan Hasselt en danken reisroutes.be voor de fijne downloads die ons tijdens onze diverse stedentrips altijd een perfecte wandeling en plezierige dag bezorgen. Sonja de Jel

 

Gratis stadswandeling Hasselt downloaden

Download stadswandeling Hasselt

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?