Ervaringen "Kerstmarkt Gent 2021 bezoeken? Datums + Wandeling Gentse Winterfeesten"

177 ervaringen

- 30 november 2021 - Yvon

Mooie gids en wij hebben er veel van gezien. Alleen zijn we terug gegaan met zwager met rolstoel. Ik raad niemand aan om dan naar Gent te gaan. Alleen maar trappertjes en kinderkopjes. Soms in een restaurant 3 trappertjes om naar het toilet te gaan. Als het restaurant wel toegankelijk was vroegen wij of het toilet ook te bereiken was. Helaas zeiden ze altijd ja terwijl dit niet het geval was. Wij gaan de gids zeker nogmaals gebruiken als we samen gaan. Gent is mooi en gezellig en bevat veel historie. Bedank voor jullie mooie gidsen.

- 23 november 2021 - Yves Geens

Prima stadswandeling. Alleen, eerlijk ... die muurgraffiti kunnen toch beter.

- 23 november 2021 - Vandendriessche

TOP

- 2 november 2021 - Godelieve Van den Rul

Doet je kriebels krijgen om alles snel te gaan ontdekken wat mooi beschreven staat.

- 28 januari 2021 - Rose Cuvelier

Was echt een sublieme wandeling! Zowel de drukke bezienswaardigheden als de woonwijken gezien. Gent op z'n best! Het enige wat ik spijtig vond is dat de route niet gevolgd wordt door Google maps. Ik kon ze linken maar het pad moest ik zelf opvolgen. Wel leuk dit nog eens te kunnen doen maar je moet meer bij de les blijven 😊

- 10 januari 2021 - Tine

Beknopte maar steeds interessante uitleg, ook nu bij de bezienswaardigheden in het centrum van Gent. Tijdens deze wandeling bezochten we ook het Gravensteen. Dit hadden we vooraf zo ingepland. Ik ga niet meer op stap zonder jullie reisgidsen. Want anders loop je aan al het moois zomaar voorbij. Zonde van de uitstap dan, vind ik.

- 20 december 2020 - Folens Marietta

Met mondmasker, afstand 1,5m , en enkelrichting met pijlen voor de kerstmarktwandelaars is alles OK. !

- 8 maart 2020 - Han Cozijn

duidelijk, overzichtelijk en vol geweldige tips

- 18 januari 2020 - Henneke

Duidelijk en goed

- 14 januari 2020 - Georges

Wij hebben de wandeling "Kerstmarkt Gent 2020" grotendeels gevolgd en vonden de beschrijving zeker interessant. Alleen hebben wij de voorgestelde Park & Ride niet gevolgd omdat parkeren in parking Sint-Michiels veel interessanter was: veel tijd bespaard (te voet vlak bij het centrum) en goedkoper dan voor 2 personen bustickets te betalen.

Uniek verblijf in Hotel Monasterium PoortAckere *** Gent
Uitstekend9,7

Uniek verblijf in Hotel Monasterium PoortAckere ***

Pal in het historische centrum van Gent ligt Monasterium PoortAckere***. De kamers zijn eenvoudig maar kregen een moderne restyling. In dit hotel kan u ook fietsen huren.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?