Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Nijmegen stadswandeling: verken het historische centrum"

31 ervaringen

- 24 oktober 2019 - Raf

Zoals steeds een interessant parcours om de stad te leren kennen. Een aanrader.

- 2 augustus 2018 - RV

Is een goede stadwandeling, hartelijk dank

- 10 juli 2018 - Thierry Neefs

aangaande de reisgids hebben we een mooi bezoek kunnen beleven in Nijmegen

- 24 mei 2018 - Jef Bevers

Een duidelijke wegbeschrijving, die toeliet om op enkele uren de belangrijkste hoogtepunten van Nijmegen te bezoeken. Zowel de natuur als de cultuur en de geschiedenis van de stad kwamen aan bod.

- 31 maart 2018 - André

Mooi oud stadsdeel en mooie Waalkaai. Verder dichtbij ook aangename autovrije winkelstraten.

- 20 maart 2018 - rob

Nijmegen is de moeite waard, overal wel een leuk of mooi historisch monument. Langs de Waal mooie uitzichten. Ook zijn er genoeg betaalbare eet en drinkgelegenheden.

- 22 november 2017 - Anja Wildeboer

Hele leuke wandeling waarmee je echt op verrassende plekjes komt. In de route zitten wel enkele trappen, maar daarmee kom je wel op mooie delen van Nijmegen met prachtige vergezichten.

- 28 oktober 2017 - Toon

Mooie route. Leuke plekjes onderweg. En alle tijd om rustig iets te drinken en eten op de vele terrasjes.

- 4 oktober 2017 - Johan Dhaene

Nu de dochter voor 6 maanden in Nijmegen zit voor haar studies, was het uitkijken naar een eerste bezoek en ... schitterend stadje. Mooie route en degelijk plan, doch even wat onduidelijkheid door werken (om onder casino door te lopen) waardoor plan noodzakelijk is. Ook richting grot in Kronenburgerpark niet voor de hand liggend ... maar we hebben ze volledig gevolgd en een spetterend indruk gekregen (met markt op zaterdag!!).

- 24 augustus 2017 - José

Een mooie wandelroute om de hoogtepunten van Nederlands oudste stad te leren kennen. We hebben ervan genoten. Een merkwaardig Nijmeegs gebouw dat niet op het wandeltraject lag is het oude stadhuis in de Burchtstraat. Zeker even langslopen! Wij konden het gebouw maar ten dele bekijken omdat de marktkramen (op maandag) voor het gebouw opgesteld stonden.

5-daagse fietsvakantie in de Veluwe

5-daagse fietsvakantie in de Veluwe

U logeert in 4 verschillende hotels van de Bilderberg-keten, telkens 4* hotels. U logeert in half pension, bagagetransport is inbegrepen. U krijgt dagelijks fietsroutes en tips. U fiets van dag 2 tot 5.

Gelderland fietsvakantie 5 dagen regio Veluwe

Gelderland fietsvakantie 5 dagen

Ontdek Gelderland en de Veluwe al fietsend langs de natuur. In elk hotel kan na de inspanningen heerlijk relaxen in het zwembad en/of sauna, bubbelbad, fitness. Inclusief bagagetransfers en half pension.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?