FB

Ervaringen "Kerstmarkt Düsseldorf 2019 bezoeken? Wandeling langs de kerstmarkten"

144 ervaringen

- 5 februari 2019 - martin quartier

mooie brochure met veel tips en routes anders ook veel info over bezienswaardigheden

- 10 januari 2019 - dirk pollenus

zeer volledige wandeltocht doorheen Dusseldorf

- 8 januari 2019 - Peelman Anika

Super handig plan om de kerstmarkten te bezoeken!

- 3 januari 2019 - Ilse

Super deze route. We hebben dag 1 de korte route genomen en dag 2 de lange route. Zeker een aanrader, want zo kom je op plekken die je anders niet zou zien. Bedankt hiervoor !

- 31 december 2018 - Van Dyck

Wij hebben de route gevolgd. Prima kerstmarkt. Wel zijn er minder etalage' s van grote winkelketens met sprookjes versiert. Andere jaren was dit veel meer. Wij zullen nog gebruik maken van uitgestippelde route's. Prettig eindejaar. Kris

- 29 december 2018 - Sven G

De kerstmarkt in Dusseldorf is mij dit jaar tegengevallen. Er stonden meer drank en eetkraampjes dan verkoopstandjes overal. T.o.v. de editie die ik deed vorig jaar met regen was zelfs sfeervoller dan deze van dit jaar. Volgend jaar terug Aken, Keulen en andere steden. Dusseldorf als kerstmarkt niet snel meer op lijstje komen vrees ik.

- 26 december 2018 - Ludwig Boons

Wij vonden het een geweldige kerstmarkt ! Een heel mooi parcour met toffe kraampjes . Het hotel was voor ons ook heel goed gelegen en was zeer goed niks op aan te merken ! We hebben er van genoten 👍👍

- 20 december 2018 - Rika

Zoals altijd , superdik in orde ! Als ik ergens naartoe ga check ik altijd eerst reisroutes . Veel gezien in Dusseldorf buiten de kerstmarkten .

- 18 december 2018 - Dirkje uit de Betuwe

Uitgebreide route, goed beschreven met handig kaartje. Alleen staan niet alle kerstmarkten en stalletjes duidelijk aangegeven. En wij begonnen (omdat ons hotel bij de Carlsplatz was) aan de "verkeerde" kant, en dan is de route omgekeerd wat lastig te volgen.

- 17 december 2018 - a.p.g van doren

mooie kerstwandeling. goed te volgen langs de punten op de kaart.! echt aanrader. zeker als niet bekend bent.

Köln en Düsseldorf 4 dagen 2 x diner

Köln en Düsseldorf 4 dagen 2 x diner

Hotel Ascari Parkhotel *** (5 minuten van treinstation). Trein naar Köln (15 min.) en Düsseldorf (25 min.). Verblijf in het hotel inclusief ontbijtbuffet en 2x diner. Geen single supplement!

Gratis stadswandeling Düsseldorf downloaden

Download Düsseldorf stadswandeling

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?