FB

Ervaringen "Wandeling Düsseldorf: van de Oude stad tot moderne Medienhafen"

117 ervaringen

- 2 november 2018 - erna meeus

We hebben de reisroute gevolgd en hebben op die manier een goede indruk gehad van Dusseldorf. Van de chique winkelstraat tot de gewone woonwijken, kerken, de Rijn. Wat ook goed was zijn de eventuele uitwijkmogelijkheden die vermeld zijn, bezienswaardigheden, musea. Echt wel interessant omdat het bureau voor toerisme uitzonderlijk die dag gesloten was en we dus geen andere informatie en/of stadsplan hadden. Voàor herhaling vatbaar maar dan wel ergens anders.

- 15 oktober 2018 - ronanvd

Prima reisgids. Deze wandeling bracht ons op de meest bezienswaardige plaatsen en gebouwen met extra's als winkeltjes en leuke zaken. Top !

- 6 oktober 2018 - Barbara Gregorius

Dit is een heerlijke wandeling die je via Altstadt naar Medienhafen brengt. Onderweg krijg je goede informatie over leuke bezienswaardigheden en interessante tips. Houd bij mooi weer even halt aan het water en zet je neer in het gras langs de waterkant, net zoals zoveel Düsseldorfers en andere toeristen dit doen. En neem zeker de tijd voor een bezoekje aan de Rheinturm om Düsseldorf vanop duizelingwekkende hoogte te aanschouwen. De wandelingen via reisroutes.be zijn altijd de moeite: wij hebben ze al een aantal keer gebruikt (Rotterdam, Amsterdam en nu Düsseldorf) en zullen dit zeker blijven doen!

- 27 september 2018 - Henk

Prima reisgids! Een verbetering: je kunt het best tramlijn U71 nemen van Schloss Benrath naar de stad en omgekeerd natuurlijk.

- 21 september 2018 - Ans Dekker

Ik kan alleen maar zeggen, dat we er enorm van hebben genoten. Düsseldorf herbergt vele verrassende hoeken. Moe maar zeer voldaan rustten we tenslotte uit op een zalig terras aan de Rijn. We hebben een perfecte eerste kennismaking gehad.

- 20 september 2018 - Colman Martine

Zoals steeds weer een afwisselende wandeling doorheen het oude en vernieuwde Dusseldorf. We hebben een deel met de fiets gedaan, met uitzondering van het voetgangersgedeelte. Een aanrader voor liefhebbers van vernieuwende architectuur.

- 23 augustus 2018 - Fran Van Springel

Geweldige route. Als er een reisroute beschikbaar is voor mijn citytrip dan druk ik die af. Geen enkele keren ben ik ontgoocheld over de routes, IN TEGENDEEL. Je komt op de welbekende plaatsen maar ook op minder bekende plaatsen die meer dan de moeite waard zijn om te zien. Ook nu weer met de route van Dusseldorf. De uitgebreide route naar de moderne Medienhafen moet je doen en duurt echt geen 3 uur. Tip : zeker buiten Düsseldorf parkeren op een park & ride en de tram nemen naar het centrum. Voor 1,60 per persoon per rit rij je tot in het centrum.

- 15 augustus 2018 - Renild Mermans

Alweer een mooi stadsbezoek, alles heel goed beschreven .👍

- 31 juli 2018 - Christiaan Verstraete

Met veel plezier hebben we gebruik gemaakt van de wandelgids Düsseldorf. De wandeling brengt je langs de belangrijkste bezienswaardigheden en interessante plaatsen. We hebben de wandeling wel in twee delen gesplitst, de ene dag de oude stad en de tweede dag het nieuwe gedeelte. Zeer de moeite.

- 29 juni 2018 - Etienne Dheedene

heel mooie beschrijving, alles wat vermeld werd bezocht. Goeie ervaring telkens opnieuw. Doe zo voort!

Gratis stadswandeling Düsseldorf downloaden

Download kerstwandeling Düsseldorf

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?