FB

Ervaringen "Stadswandeling Dortmund, shopping en erfgoed"

37 ervaringen

- 18 december 2018 - G. Claus

Dortmund heeft een zeer mooie kerstmarkt, beter dan Essen en Dusseldorf. De kwaliteit van de kerstmarkt komt dicht in de buurt van die van Keulen. Er zijn meer dan voldoende shopping mogelijkheden en de bezienswaardigheden liggen dicht bij elkaar, zodat beiden goed te combineren zijn. De wagen stond in de parkeergarage op de "Friedenplatz", gelegen langs het parcours. Een echte aanrader.

- 12 december 2018 - DORINE CATTOOR

Gelukkig dat we de stadswandeling hadden want anders had den we weinig gezien van Dortmund;

- 10 november 2018 - Jan Kennekens

Uiterlijk is deze stadswandeling goed uitgewerkt en zal hij ons zeker van pas komen te Dortmund.

- 5 november 2018 - Hans

Onverwacht naar Dortmund. Gids van reisroutes.be leverde me een interessante wandeling op. Dortmund is niet echt een fraaie stad, maar er is genoeg te zien voor een dagje uit. Oude industrie, bier, veel winkels en voor de liefhebbers het Deutsches Fussballmuseum.

- 24 augustus 2018 - Adams

Duidelijke beschrijving zoals altijd dik in orde !!!

- 14 december 2017 - DE WILDE

Zeer nuttige info, bedankt

- 14 juni 2017 - Iris

Aan de hand van deze wandeling het centrum van Dortmund verkend. Enkele opmerkingen of toevoegingen: de Dortmunder U heeft ook een gratis toegankelijk uitzichtplatform, in het gebouw gewoon met de lift naar boven dus! Het Westfalenpark is zeer de moeite waard, een combiticket inclusief Florianturm kost nu €5,50. Het restaurant in de toren is sinds enkele jaren gesloten. Aanrader: in het seizoen is er elke zondag om 10:00 uur een gratis 2 uur durende "Rosen-Führung" die begint bij het Haus der Rose in het park. Ook buiten de wandelroute maar erg leuk en interessant is een rondleiding door het Signal Iduna Park, het stadion van BVB Dortmund.

- 17 december 2016 - leon

Hadden deze route afgeprint voor het bezoek aan de kerstmarkt, je kan dan wel niet alles volgen volgens plan , maar we hebben er toch iets aan gehad , af en toe een raakpunt was al genoeg om deze dag te laten slagen

- 4 augustus 2016 - peter saelens

Heel mooie wandeling en veel info dankzij de route.mooie stad om toch nog eens terug te keren. Peter saelens 21/07/2016

- 26 juni 2016 - Van De Slijke

De route was duidelijk, goed omschreven en voldoende uitleg om het parcours te volgen en de gebouwen en pleinen te ontdekken. Dortmund is een stad met heel wat moderne, grote gebouwen. We kregen er echter een wat " onveilig "gevoel door de aanwezigheid van zo vele vreemdelingen en de armoede in bepaalde stadsgedeelten greep ons ook aan. Maar met deze problematiek heeft "Reisroutes.be" natuurlijk niets te maken.

Gratis stadswandeling Dortmund downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?