Ervaringen "Stadswandeling Dortmund, shopping en erfgoed"

53 ervaringen

- 2 augustus 2023 - Hermine

De reisgids van Geert zijn echt een aanrader en zijn de beste voorbereiding voor een reis of weekendje weg of een bezoek aan een stad.

- 1 mei 2023 - Rolph

Een leuke en afwisselende route. Dortmund is mooier dan je in eerste instantie misschien denkt. Aanrader om te doen als je in Dortmund bent.

- 11 april 2023 - Patrick Harink

Jammer dat wij er eerste paasdag waren - alle winkels gesloten, centrum en binnenstad, dus ook op de wandelroute uitgestorven. Dortmund centrum niet heel bijzonder zonder mensen, meerdere pleinen allemaal leeg en stil, niets te doen door de jaren heen meerdere "Geert van Reisroutes" stadswandelingen gemaakt o.a. Bordeaux echt prachtig - dat zal deze ook geweest zijn op een toeristisch zomerdag

- 3 januari 2023 - Dave Van der Schueren

Leuke wandeling, zeer goede brochure

- 24 december 2022 - [email protected]

zoals altijd veel informatie die we konden gebruiken . enkel moeten zoeken bij de start van de stadswandeling. vanaf het infopunt iets onduidelijk maar de draad opgepikt aan de eerste kerk .

- 14 juni 2022 - Monique de Hoop

Leuke duidelijke stadswandeling door verrassend Dortmund! We kwamen op mooie plekken waar we anders zeker niet gekomen waren. Hou wel rekening met openingstijden: op zondag zijn alle winkels dicht!

- 16 mei 2022 - Patrick

Mooie stadswandeling langs de voornaamste bezienswaardigheden met duidelijk plan.

- 25 november 2021 - Willy Somers

Zeer interessante en bruikbare handleiding. Dient nu voor het organiseren van de eerstvolgende trip.

- 30 december 2019 - Corinne de Lange

Niet te doen. We hebben er geen gebruik van gemaakt. Konden de weg niet vinden. Niet duidelijk leesbaar. We waren al een half uur bezig om te beginnen. Het plan was om halverwege in te stappen omdat we van de andere kant Dortmund inkwamen. Helaas.

- 14 december 2019 - Gerard Hosten

Stad Dortmund heeft op zich niet veel te betekenen op gebied van bezienswaardigheden tegenover andere steden,maar in combinatie met de kerstmarkt is het een aanrader, de shopping is mooi meegenomen.

Gratis stadswandeling Dortmund downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?