FB

Ervaringen "Sarlat-la-Canéda, wandelen in de middeleeuwen"

13 ervaringen

- 25 september 2017 - Marijke

perfecte wandeling om te doen buiten het seizoen.Het is heerlijk slenteren in Sarlat met de vele winkeltjes en kleine middeleeuwse straatjes. De aangeduide parkings zijn zeker een voordeel op het plannetje. Buiten het seizoen is de gratis parking in de Chemin du Plantier een ideale uitvalsbasis om de omschreven wandeling te maken!

- 5 september 2017 - george morren

Zeer mooie antiek stadje .. de moeite om te bezoeken .. liefst niet op een zaterdag .. parking in de omgeving van het kerkhof.

- 27 juni 2017 - Rudy Tondeleir

Sarlat is een aanrader, alsook de wandeling. Gedurende de maand juni is er nog niet de zomerdrukte van juli an augustus en kan je er gezellig rondslenteren in het binnenstadsgedeelte met zijn smalle straatjes. Alom zijn er veel leuke restaurantjes. Indien je van rauwe ham houdt, moet je zeker eens langs "Chez le Gaulois" in de binnenstad maar niet op zondag en maandag (gesloten). Daar kan je gezellig tafelen in een aangename sfeer aan een zeer schappelijke prijs.

- 19 juni 2017 - Patrick

Erg korte wandeling en soms niet heel duidelijk. Kon de verwachting na het lezen ervan niet waarmaken. Waarschuwing: ga zeker niet op een zaterdag want dan is er markt.

- 3 juni 2017 - Frieda

Ideale route in een prachtig stadje. Het weer was prachtig en het was er niet te druk. Een aanrader. 22/05/2017

- 23 september 2016 - Houthoofd Johan

Zeer goed uitgelegde en mooie wandeling, zeker een bezoek waard !

- 30 juli 2014 - Ingrid

Deze route is een echte aanrader !!!! Sarlat is prachtig ... echter wat druk tijdens de maand juli.

- 25 oktober 2013 - Anne

De route is duidelijk omschreven en zeer leerrijk. Gemakkelijk te starten vanop de gratis parking in de Chemin du Plantier, vlak bij de startplaats. Sarlat is een héél mooi stadje, echt een aanrader!

- 2 september 2013 - Craeynest G

Duidelijk omschreven maar 'korte' route , is binnen het uur afgehaspeld. Sarlat is wel een mmoie stad met goeie restaurants en mooie rand en straatanimatie

- 19 augustus 2013 - Fred

Prima route . Leuk opgezet. Alleen is het parkeer terrein altijd vol. Dus vanaf ander parkeer terrein de route gelopen

Gratis stadswandeling Sarlat-la-Canéda downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?