FB

Ervaringen "Den Haag wandelroute"

150 ervaringen

- 19 juni 2018 - Van den Broek Godelieva

heb de wandeling nog niet gedaan is gepland voor juli

- 30 mei 2018 - Peter Dedobbeleer

Prachtige wandeling doorheen het zeer mooie Den Haag. Zeer mooi uitgezochte wandeling door de stad met alle bezienswaardigheden. Echt een topper.

- 24 mei 2018 - Kris Goelen

Super nuttig en interessant

- 18 mei 2018 - Arno Teunis

Zeer duidelijke en mooie wandeling. Gevarieerd met een goede beschrijving. Klopt volledig

- 12 mei 2018 - Francine

Zeer aangename,gevarieerde tour door den Haag

- 1 april 2018 - Geertje Van Pottelberghe

Een heel aangename wandeling in een verrassend mooie stad als Den Haag. Veel groen, mooie gebouwen, prachtige musea. Tijdens deze wandeling kom je de belangrijkste bezienswaardigheden tegen. Een aanrader!

- 21 maart 2018 - Liliane

Prima route. Van de bezienswaardigheden alleen het Mauritshuis werkelijk bezocht. Inderdaad een must voor wie geen tijd heeft voor de andere bezienswaardigheden. De route na het vredespaleis verlaten voor een wandeling naar Scheveningen en het strand.Goed te doen. Ik kom zeker nog eens terug voor de rest van de route.

- 16 maart 2018 - T.Palland-Tromp

Deze reisroute als zeer prettig beleefd. Zouden het zo weer doen. Ook de beschrijvingen van de bezienswaardigheden zijn mijn inziens goed.

- 28 februari 2018 - De Roeck

Wandeling geeft mooi overzicht van wat te zien en te bezoeken valt. Gevarieerde wandeling.Je krijgt zin in een uitgebreider bezoek.

- 27 februari 2018 - Sofie

De wandeling door de stad was heel goed. Je kwam langs alle belangrijke bezienswaardigheden en kon meteen ook shoppen. Voor deel 2 (Scheveningen) hebben we ons verplaatst met de auto, dat ging ook prima en we pikten gewoon terug aan. Het plan was ook heel duidelijk. Ideaal voor een dagje uit dus!

Gratis stadswandeling Den Haag downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?