FB

Ervaringen "Stadswandeling Den Haag: mooi route langs alle bezienswaardigheden"

162 ervaringen

- 21 september 2018 - dirk de turck

interessante wandeling met verschillende hoogtepunten

- 18 september 2018 - Ingrid Bokelman

Hele handige routes die je de eerste dag al langs de meeste interessante plekken voeren. Zo heb je meteen al een indruk van de stad. En voorpret, je ziet van tevoren al welke mooie plekken een stad heeft.

- 17 september 2018 - J de Bock

Goede gids en geen opmerkingen. Het is prima

- 6 september 2018 - Lucien De Roy

Zeer leuke wandeling. Erg gevarieerd. Dit ligt natuurlijk ook aan de stad zelf. Het beste van wat ik ooit aan stadswandelingen gedaan heb en dat zijn er heel wat. Het weer heeft natuurlijk ook een invloed. Maar toch, een aanrader.

- 23 augustus 2018 - Henk kouwenberg

Het enigste min puntjes wad de de overdekte markt dicht was. Maar ik vermoed dat dit door de vakantie periode is gekomen. Verder perfect. Gr. Henk

- 7 augustus 2018 - Sofie Mordyck

Heel toffe wandeling, duidelijk uitgelegd. Op naar de volgende wandeling !!

- 1 augustus 2018 - Hans

Hele interessante stadswandeling; voor de helft gelopen en toen ivm warmte naar de boulevard in Scheveningen. Ondanks de warmte was het allemaal prima te doen. Goede omschrijvingen van de route en bezienswaardigheden.

- 19 juli 2018 - John van den Aakster

Uitstekende gids bij het verkennen van een ,ons nog onbekende, stad. Heerlijk.

- 15 juli 2018 - Johanna M

Mijn nichtje en ik waren blij met deze wandelroute naar het Haagse Gemeentemuseum. We waren nog nooit eerder in de Chinese buurt en op de Grote Markt geweest en we ontdekten ook andere leuke plekjes. Leuk was ook dat je in het begin van de route heerlijk koffie kunt drinken in de tuin van een prachtige oude kerk. Ik ben altijd dankbaar als mensen de moeite nemen wandelroutes op internet te delen en ik dank de bedenker van deze route hartelijk!

- 6 juli 2018 - Eric ......

Top wandeling , alhoewel ik het wel in mijn voeten voelde haha, 14 km was totaal , maar wat weer veel gezien , heb er intussen al heel wat gedaan van deze site, altijd top en in combinatie met NS Spoordeelwinkel heerlijke uitstapjes...... Ps Geert, misschien ideetje om mogelijkheid foto's door wandelaars te laten posten op deze site of FB ..... Maar genoten dus, een dikke 10 voor deze stadswandeling.

Gratis stadswandeling Den Haag downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?