FB

Ervaringen "Stadswandeling Den Haag: mooi route langs alle bezienswaardigheden"

199 ervaringen

- 14 juli 2019 - Claassens

Volgende week is Den Haag gepland.

- 12 juni 2019 - adins chantal

telkens wij een stad bezoeken, beginnen wij met een stadswandeling, die van jullie bracht ons op de mooiste, interessantste en verborgen hoekjes van de stad. Een aanrader !! mvg Chantal

- 8 juni 2019 - Patrick Guéritte

Goede tips over de bezienswaardigheden. Heel goede onmisbare gids maar op sommige plaatsen hebben we toch wel moeilijk gehad en hebben onze weg aan autochtonen moeten vragen.

- 2 juni 2019 - Rudi Verbruggen

Inderdaad, een duidelijke route en we hebben zo eenvoudig de belangrijkste bezienswaardigheden ontdekt . Voor onze volgende Citytrip gaan we zeker en vast kijken op Reisroutes

- 1 juni 2019 - Marianne Van Acker

Zeer nuttig. Wandeling heel oké en aanpasbaar aan noden en behoeften. We hebben ervan genoten. Stadsplannetje was moeilijker leesbaar, maar met een stadsplan uit het hotel erbij lukte het prima. Dank voor alle tips en info!

- 1 juni 2019 - Marianne Van Acker

Zeer nuttig. Wandeling oké. Hebben ervan genoten. Het bijhorende kaartje was wel moeilijker leesbaar, maar met een stadskaart uit het hotel erbij lukte het prima. Dank voor alle nuttige info!

- 1 juni 2019 - A.P.J. Besselink

mooie wandeling met alle" high lights"" van de stad een aanrader

- 27 mei 2019 - Wijnanda Van Asselt

Ik raad iedereen aan om deze wandeling te doen. En hele gevarieerde wandeling waarbij alle bezienswaardigheden aangedaan worden.

- 11 mei 2019 - Ebbie Loper

Fijn gewandeld in Den Haag!

- 9 mei 2019 - Tjitske de Jong-Reidsma

Super handig deze stadswandelingenkaart. Voor ons dagje uit hadden we 1 vaststaand museum om naar toe te gaan, voor de rest wisten we het nog niet. Met de kaart hebben we nog heel wat meer bekeken.

Gratis stadswandeling Den Haag downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?