FB

Ervaringen "Puur vakmanschap: Troyes wandelen en shoppen"

121 ervaringen

- 23 april 2018 - Mieke Naessens

De stadswandeling in Troyes zoals door jullie beschreven is picobello! Troyes is een mooi stadje waar het ene huis het andere overeind houdt. Ook lekker gegeten! Het stadje zelf is wel meer vervallen dan we verwacht hadden. Het is een weerspiegeling van de streek waarin het ligt: mooi maar verarmd. Gelukkig is er de champagne... voor de inwoners om van te leven, voor de bezoekers om van te drinken en te genieten...

- 3 oktober 2017 - edith

Leuke route! Aanradertje. Savonds wel pas vanaf 19.00 alle restaurants open!

- 16 september 2017 - Van Daele

Troyes is ons niet bevallen. Waren daar op een zondag en de stad was vrij leeg. De winkels waren gesloten. Met de routebeschrijving hebben we de stad doorkruist, veel moeten zoeken naar wat zou te zien zijn en niets spectaculair gevonden. De maaltijd in een deftig uitziend restaurant was smakeloos en niet wat we er hadden van voorgesteld en dat is ook zo wat de stad zelf betreft.

- 12 september 2017 - hugo wouters

We hebben enorm genoten van het stadje dank zij de goed uitgewerkte wandeling

- 29 augustus 2017 - Karen

De route was prachtig (afgelopen zaterdag gelopen) en heel duidelijk beschreven. Alles goed kunnen vinden. Ook de gratis P zouden we anders nooit zelf gevonden hebben en was ideaal. Ook gemakkelijk om daar punt 7 van de route op te pikken. Hartelijk dank!

- 26 augustus 2017 - Nicole

We hebben enorm goeie ervaringen met de wandelingen, goede uitleg qua gratis parkeren, lekker streek gerichte maaltijden of drankgelegenheden, mooie tuinen, die je anders voorbijloopt, prachtige gebouwen, echt super, dikke pluim!

- 22 augustus 2017 - Lieve

Mooi uitgewerkte wandeling, heel goed beschreven. Ook handig was de tip om gratis te parkeren aan het Parc des Expositions evenals het weetje dat de winkels en kerken/musea veelal gesloten zijn op maandag.

- 13 augustus 2017 - Lydia 13/08/2017

Mooie, leuke wandeling in een gezellig stadje. Zeer goede uitleg, zoals we gewoon zijn van Reisroutes. Bedankt !

- 9 augustus 2017 - Arja Vlot

Mooie wandeling met alle hoogtepunten van Troyes. Korte duidelijke uitleg. Wil je meer info, kan je altijd nog wat googlen. Enkele pareltjes van tuintjes gezien! ( jardin des innocents ) Goede mix van cultuur, natuur en gastronomie!

- 30 juli 2017 - nancy jacquemyns

Met deze wandeling hebben wij de hoogtepunten van het stadje ontdekt. Alles was ook duidelijk uitgelegd .

Golden Tulip Troyes **** inclusief diner

Troyes 2 dagen in hotel 4* incl. diner

Golden Tulip Troyes **** ligt op slechts 7 km van Troyes en leent zich uitstekend voor een verkenning van de hoofdstad van de Champagnestreek. Inclusief ontbijtbuffet, 1x 4-gangendiner met dranken, bezoek kelder met degustatie.

va.115
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?