Complete reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Châlons-en-Champagne wandelroute"

38 ervaringen

- 9 oktober 2023 - Marie-Rose Aendenboom

Wij deden de wandeling maar onderbraken die om een boottochtje te maken. Goed gedocumenteerd. We hebben genoten, ook omdat het eigenlijk nog prachtig weer was en dat begin oktober.

- 18 augustus 2022 - Miranda Van Eyndt

Zeer interessante info & tips !

- 15 september 2019 - Daniel Van Geel

De perfecte wandeling voor een stadsbezoek.

- 17 september 2018 - Sabine Strobbe

Genoten van deze wandeling! Zeer duidelijk en de moeite om dit te doen.

- 9 januari 2018 - Nancy Van Fleteren

Leuke wandeling door dit stadje. Via deze wandeling kom je ook op plaatsen waar je anders nooit zou naartoe zou gaan.

- 4 oktober 2017 - Jony

Ondanks de regen op zaterdag 30 sept. hebben we genoten van onze wandeling in deze zeer mooie en rustige stad. Ook het bezoek aan de Baseliek van l'Epine was indrukwekkend, waar we de repetitie van een mooi concert konden bijwonen. De moeite waard, voor herhaling vatbaar. Komen zeker nog eens terug als de zon schijnt.

- 4 mei 2017 - devos claudine

Wij deden deze wandeling ter voorbereiding w.e vrienden en vonden de stad zeker de moeite waard. De wandeling brengt je langs alle hoogtepunten en ook de boottocht is een aanrader. Het was op een zaterdag, marktdag. Weinig volk wel en veel winkels te koop. Kortom een rustige stad, even weg van de drukte...

- 7 november 2016 - rene janssen

De stad heeft een mooie rustige plattelandse uitstraling met een paar monumentale hoogtepunten (letterlijk en figuurlijk), waaronder de kathedraal en andere kerken. De wandeling voert je langs deze en andere hoogtepunten. Een heerlijke rustige wandeling die voor iedereen aan te raden is.

- 23 augustus 2016 - Gilbert

Wandeling zelf is de moeite waard, maar het was zondag en de stad zelf lag er "doods" bij.Weinig volk en weinig beleving. Hebben ook gezocht naar " la ferme des oisaux exotiques" , maar niet gevonden. Hebben het zelfs aan enkele inwoners gevraagd, maar ook zij kenden het niet.

- 30 juni 2016 - Tom

Heel mooie en goed beschreven wandeling!

Hostellerie du Mont Aimé**** inclusief 2x diner en extra's

Champagne gastronomisch 3 of 4 dagen

Hostellerie du Mont Aimé **** ligt tussen de champagnevelden van de Côte des Blancs.  Inclusief 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch 5-gangendiner, bezoek champagnekelder, 1 picknick of 1 fl. champagne. Complete reisgids Champagne gratis bij reservatie.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?