FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze wandeling is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Kerstmarkt Brussel 2019 bezoeken? Wandeling langs de kerstmarkten"

250 ervaringen

- 13 januari 2019 - Kristel

Heel tevreden, een handig hulpmiddel om de belangrijkste bezienswaardigheden te verkennen! Ik beveel het iedereen aan.

- 12 januari 2019 - Wilfried deprey

het was een mooie ervaring !

- 11 januari 2019 - Greta Cieters

Zeer van genoten, dit jaar komen we zeker terug !

- 9 januari 2019 - Benny Put

Zeer gedetailleerde uitleg. Zeer mooi parcours voor een van de mooiste kerstmarkten die ik ken. Misschien eens vragen aan de sta om manneke pis een kerstkostuumpje aan te doen in plaats van daar te staan in zijn blootje. Hij heeft toch zoveel kostuumpjes.

- 9 januari 2019 - eddy.vandamme

de uitgestippelde wandeling was goed op maat en interessant voor de toerist die met de trein een dagje kerstmarkt wil doen

- 8 januari 2019 - Budts Alfons

Een goede wandeling, we zijn zowat overal geweest op de kerstmarkt in Brussel alsook nog bezienswaardigheden. 't was gezellig

- 8 januari 2019 - Karine Vanderborght

Zeer tof mooie uitgestippelde route Aanrader

- 5 januari 2019 - martin parmentier

Was interessant,Alles was goed aangeduid.Heb geen opmerkingen

- 5 januari 2019 - adriaens herman

de wandeling was top, deze heeft ons zeker de mmoie hoekjes van de kerstmarkt getoond. aanrader, genoten van het klank en lichtspel op de grote markt. zullen in de toekomst zeker gebruik maken van andere routes!!!

- 3 januari 2019 - Guy Vermeersch

Hele mooie wandeling met mooie bezienswaaardigheden en een hele mooie kerstwandeling alles was duidelijk uitgestipppeld

Brussel 3 dagen hotel 4* incl. 1 diner

Brussel 3 dagen hotel 4* incl. 1 diner

Verblijf in Hotel Leopold Brussels 4* gelegen in de Europese wijk. Inclusief 2x ontbijtbuffet, chocolaatjes op de kamer, 1x 3 gangendiner (Brasseriemenu) in de Brasserie Leopold, 1x bierdegustatie met aperitiefhapjes.

Gratis reisgids kerstmarkt Brussel downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?