FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Brussel: Verken de Europese wijk"

76 ervaringen

- 10 augustus 2015 - Familie DR

Brussel : een deel van de stad bekeken die we nog niet hadden gedaan . Huizen van Horta en Europese wijk waren verrassend een aanrader

- 5 augustus 2015 - Hero de Vries

Wij hebben een deel van de wandeling gemaakt nml. de art-nouveau huizen. Dit was een leuke ervaring. Binnenkort gaan wij een ander deel van de wandeling maken.

- 16 juli 2015 - Marie-Aline

Een leuke wandeling, maar wij zijn verdwaald geraakt door de werken in de buurt van het Berlaymont-gebouw/Schumann station.

- 7 juli 2015 - Jozef

Zeer goed uitgestippelde wandeling. We hebben een hele mooie namiddag gehad in Brussel.

- 7 mei 2015 - julien beeckman

Dit was ronduit een niet te missen ervaring. Het neusje van de zalm zijn de Art Nouveau woningen maar ook de parken en de musea zijn een must op deze wandeling

- 28 april 2015 - looze

een heel leerrijke ervaring

- 21 april 2015 - Ghislain

Jubelpark was bekend terren, oorlogsmuseum en automuseum reeds eerder bezocht. De Art-nouveau woningen, het gebied rond Ambiorix-square,het Leopoldpark zijn pareltjes. De Europese wijk vond ik wat te druk. De wan-deling Brussel-Europa is evenwel een aanrader.

- 20 april 2015 - angelique gheyskens

De monumentenwandeling was een superleuke wandeling. Mijn man en ik met de kids (14 en 10 jaar) plus onze hond, hebben deze wandeling op paasmaandag gedaan, en was zalig! het plan was heel goed, gemakkelijk te volgen, leuke bezienswaardigheden, genoeg te snoepen onderweg (ijsjes :-)) Zeker voor herhaling vatbaar! Was een toffe manier om Brussel te verkennen

- 31 maart 2015 - Linda

Uitleg en kaarten zeer duidelijk. Hebben een fijne dag beleefd. Gaan zeker en vast nog is de andere routes doen,

- 26 maart 2015 - Demeulenaere Luc

Meer dan de moeite waard om ook eens deze kant van Brussel te zien. Tijdens de week bulkt het natuurlijk van "zeer" belangrijke personen binnen Europa maar dat neem je er dan maar bij.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?