FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Brussel: Verken de Europese wijk"

73 ervaringen

- 25 maart 2019 - viviane zilverberg

Wandeling 1 heb ik gisteren gedaan en was prima. Goede uitleg over de bezienswaardigheden en prima uitleg over de te volgen route. Heel tevreden !!!!!

- 15 maart 2019 - stefaan Baeyens

Gids was zeer waardevol. Door deze te gebruiken hebben we zeker 80% van de interessantste dingen gezien in centrum Brussel. bedankt hiervoor.

- 13 februari 2019 - Pascale Mertens

Zoals altijd zijn de wandelingen van reisroutes heel duidelijk . Wij hebben de Europese wijk verkend en dit gecombineerd met een bezoekje aan het kunsthistorisch museum en het Cauchet huis.

- 8 november 2018 - Eddy Jans

Zeer goede wegbeschrijving, interessante uitleg over de bezoekende gebouwen, monumenten, enz... Kortom de perfecte gids voor een citytrip.

- 10 september 2018 - Annita

Uiteindelijk maakten we de wandeling van Manneke Pis. Zeer mooie plekken ontdekt. Heel duidelijke wegbeschrijving met interessante info. Misschien een kleine uitbreiding bijvoegen langs Matonge : een andere wereld vlakbij de route. Bedankt !

- 30 april 2017 - pol debol

Zeer mooie en leerrijke tocht. Een must voor iedereen. Op deze wijze krijg je een idee wat de eeg voor Brussel betekent. Tip: 1. Het kan winderig zijn tussen de gebouwen 2. Op zondag zijn er niet veel zaken open.voldoende proviand meenemen

- 26 april 2017 - Marc Knockaert

Prachtige wandeling met architecturale pareltjes, de extra informatie meegeleverd bij het downloaden van de wandelroute is een pluspunt. Ook een bezoek aan het Museum voor Natuurwetenschappen, is een aanrader. DOEN!

- 25 april 2017 - Hilde

Supertoffe ervaring. Mooie, correcte beschrijving! Heel gevarieerd, vol geschiedenis en cultuur. We waanden ons bij wijlen in Versailles, Berlijn, Rome, Wenen, Praag, Brugge en uiteraard in een verrassend Brussel.

- 25 maart 2017 - Marcel Hermans

Ik deel de mening van susan betreffende deze wandeling. Ik kom zeker terug om Nederlandse vrienden dit stadsgedeelte te leren kennen.

- 24 februari 2017 - susan

zeer interessante wandeling , voor wie Brussel eens 'Europees' wil bekijken , rustig , vooral de artnouveau huizen zijn juweeltjes die je anders nooit ontdekt, prachtig werk !!!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?