Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Stadswandeling Oostende: Ontdek de badstad te voet"

232 ervaringen

- 3 januari 2022 - Martin van der Wees

Helaas is de wandeling betalend ... maar valt te volgen in Oostende zelf, via koperen markeringen op de trottoirs, met het stadswapen van Oostende ...

- 21 december 2021 - Maria Verstappen

We hebben met een groep van 10 personen een hele mooie stadswandeling gemaakt maar moesten soms toch goed uitkijken dat we de juiste weg hadden genomen. Het kan ook te wijten geweest zijn aan de ambiance in de groep.😉

- 6 oktober 2021 - ANNITA DE NUTTE

De gids was voor mij duidelijk.

- 16 augustus 2021 - Nele hilewaert

Amaai dit is echt gesneden brood!!! Toppie

- 8 maart 2021 - willyb

Zoals steeds met de reisgidsen van reisroutes: duidelijk en praktisch. Telkens ik een citytrip plan, kijk ik eerst na of er een reisgids beschikbaar is.

- 1 december 2020 - rik

Super leuke wandeling. Een echte aanrader .

- 29 oktober 2020 - Trees Huys

Met deze uitgebreide gids in de hand hebben we de stad Oostende en domein Raversijde verkend . Het was een leuke dag in eigen land . Onze dank voor hiervoor .

- 7 september 2020 - claudine placke

de wandelroute was duidelijk en leuk, een mooi plekje in het park ontdekt. Ondanks corona tijden op een rustige plaatsje iets kunnen drinken. Helaas door de sterke wind was het veer, overzet, gesloten - dat was spijtig; misschien melden bij de wandelroute dat bij sterke windsnelheid de overzet niet kan! bedankt.

- 8 augustus 2020 - Trees

heel goeie, gedetailleerde gids met duidelijke informatie over de bezienswaardigheden

- 21 oktober 2019 - Philippe Servais

Schitterend en overzichtelijk Heel praktisch...heel veel dank

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?