FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Nieuwpoort wandelroute: van stad tot bad"

186 ervaringen

- 13 maart 2018 - Ria

Leuke wandeling

- 8 maart 2018 - mep

prachtwandeling; 't was koud en zijn lang blijven hangen in de ARK, een aanrader, voor de rest is Nieuwpoort sowieso leuk

- 25 februari 2018 - Carine

Mooie wandeling langs de Ijzer. Tijdens de wandeling leer je zowel Nieuwpoort bad als stad kennen.

- 7 januari 2018 - cuvelier patrick

Mooie wandeling hebben er van genoten was eens leuk de overzet boot te nemen .En het weer viel al bij al nog mee. Een aanrader !!!

- 28 oktober 2017 - Carine

Mooie wandeling! Vroeg zijn om op de gratis parking te kunnen staan, maar gelukt. We Hebben op het eind de wandeling toch verlaten. Langs de achterkant van de huizen gaan is toch niet zo mooi als langs het water 😉

- 25 oktober 2017 - Alain

We vonden dit een ideale wandeling om zowel stad en kust te bezichtigen. Nieuwpoort is een aanrader,voor een dagje uit. Hou er wel rekening mee dat na het hoog seizoen en zeker in de week de meeste restaurants gesloten zijn aan de dijk. Nieuwpoort zelf aan de tram stopplaats zijn er wel goede restaurants voor ieder budget.

- 20 oktober 2017 - Patrick

interessant, meer gehaald dan uit een gewoon kustbezoek.

- 19 september 2017 - vb JOZ

Mooie wandeling in een mooi stad. Een aanrader!

- 18 september 2017 - gerd van loock

Volledige gids met goede informatie! Positief is dat je dadelijk informatie hebt via downloads als je op onverwachte iets gaat doen ...

- 5 september 2017 - Herreman H.

Hele mooie en toffe wandeling Alleen waren er 2 klinkers niet meer te vinden wegens nieuwe voetpaden !!!

 

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?