Ervaringen "Wandeling door Lissewege, verken het witte dorp"

250 ervaringen

- 16 augustus 2016 - luc callewaert

Vandaag, 16.8.16, zijn wij vanuit Westende met de tram naar Oostende gereden, van daaruit met de trein naar Lissewege. Dit was voor ons ook al een beetje reizen. Wij hebben er jullie reisroute afgewandeld. Er heeft zich geen enkel probleem voor gedaan, alles verliep zeer vlot. Wij hebben het dorp uitvoerig bezocht ( met de klim van de 265 trappen van de kerktoren om van daar een prachtig zicht te hebben op onder meer de haven van Zeebrugge). De wandeling hebben wij verder gedaan tot Ter Doest langs het Bouwdewijnkanaal, zalig rustig langs het water. Gewoon een prachtige wandeling en deze zullen wij vast nog eens overdoen. Bedankt hiervoor.

- 16 augustus 2016 - Luc Berlamont

Zeer leuke wandeling/fietstocht. Wij maakten een combinatie van fietsen en wandelen en waren vertrokken vanuit Damme en deden dan in lissewege te voet de beeldenroute... Zeker de moeite! Doet je zin krijgen om zelf kunstig iets te creëren...en bovendien volop vakantiegevoel in eigen land.

- 15 augustus 2016 - Willy calbrecht

Gaan regelmatig naar Lissewege De routekaart is een bijkomende gegeven om nog meer te genieten dit prachtige dorp

- 14 augustus 2016 - Hilde

Heel mooie wandeling, zeker in combinatie met de beeldenroute. Beklim zeker de kerktoren, het uitzicht is meer dan de moeite. Leuke zijsprong tot aan Ter Doest (voor een koffietje). Top!

- 6 augustus 2016 - Jeanne

Op 2 augustus hebben we de wandeling gedaan. Ondanks het druilige weer was het echt de moeite.heb mooie foto s gemaakt. Naar Ter Doest zijn we met de auto gegaan.in september gaan we terug.

- 3 augustus 2016 - Herman

Deze wandeling is voorzien voor september en we zullen deze beschrijving zeker gebruiken als leidraad.

- 2 augustus 2016 - Egied

Mooie wandeling in een rustige omgeving.

- 2 augustus 2016 - Desmettre Bernard

Mooie rustige wandeling. Abdij Ter Doest zeker in de wandeling meenemen. Koffie in het koffiehuis waar de wandeling begon was een zeer aangename ervaring na de wandeling.

- 1 augustus 2016 - Dubus Janique

Zeer rustgevende wandeling. Leerrijke en cultuurrijke stops. Vele mogelijkheden om de dorstigen te laven en de hongerigen te voeden. We hebben een fijne dag beleefd.

- 28 juli 2016 - Grez-Doiceau

Prachtig dorp en zeer aangename wandelingen. Twee dagen vol mooie herinneringen. Gilbert

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Hostellerie de Goedendag *** ligt mooi verscholen in Lissewege in het genietbare mooie Brugse Ommeland. Een bijzonder arrangement in half pension met bezoek wijnkelder en degustatie, gebruik fietsen en scooters. 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?