FB

Ervaringen "Stadswandeling Dendermonde - langs de Dender en het Ros Beiaard"

127 ervaringen

- 14 september 2018 - Roger

Aangename wandeling,ideaal vertrekkende van het station. Met het plannetje sla je niets over,klaar en duidelijk. Heb al een lijstje gemaakt met nog te bezoeken plaatsen,kijk er al naar uit.

- 21 mei 2018 - ernest langendries

Prachtige uitgestippelde stadswandeling . Op geen enkel ogenblik hebben wij moeten twijfelen aan de te volgen weg. Ze bracht ons naar alle bezienswaardigheden van Dendermonde

- 14 maart 2018 - Frieda Degrauwe

Mooie wandeling. Echt een ontdekking. Je ontloopt geen enkele bezienswaardigheid met deze wandeling. Een aanrader!

- 8 maart 2018 - Deferm marjan

Mooie wandeling,zeer goed beschreven. De moeite om te doen. Miste juist adresjes van leuke cafeetjes. Musea waren dan wel gratis, maar zijn in de maand maart allemaal dicht, wat wel jammer is. Vooral het begijnhof je hadden we graag gezien Zeer vriendelijk onthaalt op toeristische dienst. Voor een zaterdag met mooi weer weinig volk in het centrum. Fijn stadje

- 4 maart 2018 - Luceinne Crols

Het stadsplan is een zeer handige tool. Het station is helemaal niet ver van het Centrum. Mooi en interessant is het Zwijvekemuseum. Spijtig maar een we wilden het Oude vleeshuis, O.L.Vr. kerk en begijnhofmuseum bezoeken maar het was gesloten. Het stadhuis is ook een bezoek waard.

- 25 februari 2018 - Eric

Gevarieerde wandeling met naast de historische gebouwen vermeld in de pdf-file ook veel art decor en art nouveau gevels, als je daar tenminste oog voor hebt. Erg jammer van het nog steeds verloederde begijnhof! Stationsbuurt oogt ook armetierig, maar dit is in meerdere steden ook het geval. Middelmatige wandeling in de serie die reisroutes.be aanbiedt. Hadden er meer van verwacht...

- 11 december 2017 - Linda Borgers

Ik heb afgelopen vrijdag de stadswandeling gedaan: duidelijke info qua route en qua 'geschiedenis'. Ik was zeer tevreden over deze stadswandeling!

- 9 december 2017 - Jacqueline

Zeer mooie en interessante wandeling. Niet te lang en niet te kort. Juist gepast voor deze prachtige stad. Geen enkele bezienswaardigheid wordt overgeslagen. Fijn zo!

- 18 oktober 2017 - M-Rose

Wij wonen niet zo ver van Dendermonde, maar door zo een brochure, zie je de stad eens anders. Wij combineerden 2 wandelingen, Sint-Gilles Dendermonde en Dendermonde centrum. Een aanrader, veel groen en water in en rond de stad.

- 2 oktober 2017 - Johan Herreman

PRIMA BESCHRIJVING. Interessant is zeker een parking aangeven (én was gratis en op een boogscheut van een instappunt wandeling : zelfs al is het even stappen : voor een daguitstapje altijd meegenomen !) Dendermonde is zeker het bezoeken waard !

Een tip van Reisroutes:

Een tip van Reisroutes:

Culinair genieten in Vlaanderen. Geniet van een tongstrelend diner, proef de lekkernijen van de streek en beland veilig onder de wol in een van de vele logeeradresjes in Vlaanderen.

Gratis stadswandeling Dendermonde downloaden

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?