Ervaringen "Stadswandeling Aalst, langs alle bezienswaardigheden + kaart"

267 ervaringen

- 20 februari 2021 - Nadine De Cock

Een prachtige stadswandeling, nog eens voor herhaling vatbaar

- 10 februari 2021 - Aertsen Jozef

De wandeling wordt opnieuw gedaan. Het weer was slecht en door de corona maatregelen kon men nergens rustig een koffie drinken. Gelukkig waren er enkele take-aways en heeft de stad een openbaar toilet op de binnenkoer van het stadhuis geplaatst.

- 8 februari 2021 - gisele schietecatte

Interessant. Zeker de moeite waard. Een aanrader.

- 7 februari 2021 - Dominique Busschots

Ik heb al meermaals gebruikt gemaakt van de stadswandelingen van Reisroutes en telkens zijn deze tot in de puntjes uitgewerkt. Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb.

- 5 februari 2021 - Marijke Laureys

Hele mooie stadswandeling, maar ik zou ook het stadspark erbij nemen!

- 31 januari 2021 - Marleen Verschaeren

Gisteren,( zaterdag 30 jan) Aalst gaan bezoeken met de stadswandeling in de hand. Het was koud en ik miste de gezelligheid van de horeca. Maar het was een leuke, kleine gezellige stad met mooie gebouwen. Ik miste een beetje het groene, maar niet getreurd voor mij want heb bij de toeristische dienst een Aalstse fietstoute meegenomen en deze gaan we doen wanneer het een beetje beter weer wordt.

- 28 januari 2021 - Jean-Pierre Michiels

Een perfect goed uitgelegde wandeling in een mooie stad.

- 10 januari 2021 - Gwendoline Wienen

We deden de fotowandeling met 3 kinderen boven de 10. Was heel fijn en de kinderen waren zeer enthousiast. We genoten van Aalst op een nieuwe manier.

- 26 december 2020 - Christel Cys

Super website, Aalst was de derde stadswandeling sinds corona die ik gemaakt heb dankzij jullie, Brussel staat als volgende gepland ;-) keep up the good work and a happy new year !!

- 22 december 2020 - MC

Aalst ontdekt zoals nog niet voorheen. Kende Aalst alleen van shopping. Zeer mooie stad zeker nu ook met de kerstverlichting. Alle wandelingen zijn heel goed beschreven en met een zeer leerrijke uitleg bij. Geniet er elke keer van. Een aanrader voor iedereen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?