FB

Ervaringen "Wandeling door Barcelona, het centrum en oude stad + kaart"

181 ervaringen

- 16 april 2018 - martine

Een heel goeie wandeling.Hier en daar moesten we toch even zoeken. De gegeven informatie is telkens erg interessant.

- 14 april 2018 - Tania

De 3 wandelingen uit de Barcelona gids waren gewoonweg prachtig. Mooie en duidelijke beschrijvingen gaven mij een leuk beeld van de bezienswaardigheden.

- 9 april 2018 - Johan

Goede wandeling, gemakkelijk te volgen en veel informatie

- 8 april 2018 - Ilse

Prachtige stad ! Toffe wandeling, beschrijving is zeer goed.

- 11 december 2017 - Wilfried Rombaut

Zoals altijd: zeer goede beknopte begeleiding. Ga het gebruiken als ik daar in september via een cruise aanmeer!

- 10 december 2017 - Willy Cypers

Zeer interessant. Zal hem zeker gebruiken tijdens een bezoek aan Barcelona.

- 10 december 2017 - Schryvers

Na een paar keer zelf Barcelona te hebben verkend kon ik deze wandeling met de ogen dicht volgen. Toch bleek ze hier en daar toch nog wat toe te kunnen voegen. Een paar verborgen pareltjes, een iets andere weg genomen... Bij een volgend bezoek herlees ik deze info om nog meer te genieten van deze stad.

- 10 december 2017 - Erna

Wij kennen Barcelona al een beetje, maar met deze gids in de hand en de ervaringen/tips van andere bezoekers, beschreven hieronder, hopen we de volgende keer (waarschijnlijk in het voorjaar) nog meer van de stad te zien en te genieten. Bedankt.

- 14 november 2017 - Rene Dekker

We hebben deze wandeling in 2 delen gedaan. Er is zo veel te zien en te beleven. Prachtige stad en een prima wandeling.

- 17 augustus 2017 - Kathleen Vermeersch

Wandeling was zoals we "Reisroutes" kennen dik inorde! Doe deze wandeling zeker opnieuw maar dan trek ik er meer tijd voor uit. Nu in 1 dag gedaan, niet zo'n goed idee. Ook niet meer op zondag daar heel veel gesloten is en dat maakt alles wat minder levendig. Prachtige stad maar moet in de vorm van een City-trip bezocht worden, zoals iedere grootstad trouwens.

Koop je tickets Barcelona vooraf! Geen lange wachtrijen

Koop je tickets Barcelona vooraf! Geen lange wachtrijen

Dus geen verloren tijd = geen stress en je haalt meer uit je vakantie. Bovendien is de prijs veelal voordeliger en krijg je gegarandeerd toegang. Keuze uit: citypas, openbaar vervoer, kortingskaarten, museatickets, excursies, geleide bezoeken, transfers, rondvaarten, rondritten ...

va.12.5
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?