FB

Ervaringen "Wandeling Avignon, vanaf het Palais des Papes + kaart"

58 ervaringen

- 15 augustus 2018 - Louise

Prima route Dank!

- 9 augustus 2018 - Christine De Smet

Door jullie duidelijke uitleg en tips was het voor ons heel gemakkelijk om onze uitstappen te plannen.Onze trip naar Avignon is zeer goed verlopen doordat we( dankzij jullie tip) konden parkeren op de gratis parking en dan met de shuttlebus naar de stad konden.We hebben dan ook de wandeling gedaan zodat we alles gezien hebben.(anders weet je niet waar je loopt en waar je moet op letten) De merktekens op de stenen zou ik nooit gezien hebben,maar is een leuk weetje! Ik zal zeker bij onze volgende uitstap jullie site raadplegen.Proficiat aan de mensen die alles opzoeken en ons zo een stressloze vakantie bezorgen. Groetjes, Christine

- 30 juli 2018 - Andy

hebben al een paar keer beroep gedaan op jullie stadswandelingen, keer voor keer heel goed. Zullen dit nog gebruiken.

- 24 juli 2018 - Annemie

Reisroutes.be vind ik geweldig. Altijd nuttige tips, mooie routes. Een echte aanrader voor elke reis!

- 4 juni 2018 - peter Milis

Aangename en zeer gedetailleerde gids. Wij kijken uit naar onze vakantie.

- 8 mei 2018 - Denys rita

Heel wat aan had vooral over de gratis parking en gratis bus naar centrum Avignon heel goed

- 12 februari 2018 - Gert

Praktische gids. Aanrader! Nadien nog doorkleine (voornamelijk) autovrije winkelstraatjes gewandeld in het oude centrum. Met een hond kan je wel niet in het park met uitzicht op Ventoux.

- 3 januari 2018 - engelen

Een mooie wandeling langs alle belangrijke bezienswaardigheden.De tip over de parkeerplaats met gratis shuttlebus is een aanrader,zeer gemakkelijk en geen stress om een parkeerplaats te vinden.

- 27 oktober 2017 - Hanne

Mooie wandeling langs al de belangrijke bezienswaardigheden van avignon. Wel op het einde een zone met extreem veel trappen naar rocher des doms, die niet toegankelijk zijn met buggy, wat wel jammer was, wisten we ook niet op voorhand. Verder zeker een aanrader om een mooi overzicht van avignon te krijgen.

- 23 september 2017 - Robert, 23/09/2017

Zeer mooie wandeling langs de voornaamste bezienswaardigheden . Zeer goede handleiding samen met de GPS Track de ideale gids. De parking op ile piot voldoende ruimte en op loopafstand van centrum. Zeer goed gelegen en gratis doch heeft mijn geparkeerde auto daar schade opgelopen door andere auto die weggereden is zonder zich op een of andere wijze te identificeren.

Rondreis met verblijf in charmante 'mas' incl. ontbijtbuffet

Provence 8 d. rondreis met eigen wagen

De échte Provence zien en ondergaan. Je verblijft op drie locaties, telkens nabij Gordes, Les Baux en Vaison-la-Romaine. Inclusief ontbijtbuffet, een wijndegustatie, fietshuur e-bike 1 dag en 3 toegangen. Per kamers is er ook een Capitool reisgids Frankrijk.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?