FB

Ervaringen "Kerstmarkt Antwerpen 2019 bezoeken? Wandeling langs de kerstmarkten"

84 ervaringen

- 1 december 2015 - Hooyberghs Jos

Ik heb met plezier deze wandeling gedaan, ondanks het minder goede weer, en als Antwerpenaar weet ik wel dat onze stad een stad is om fier op te zijn. Er zijn in Antwerpen zeer mooie wandelingen te maken, verleden jaar heb ik zelf een wandeling ingericht met als thema de "Spaanse poortjes" Het loont zeker de moeite om de talrijke Spaanse poortjes die er in Antwerpen nog zijn eens onder de loupe te nemen. Misschien een idee om die wandeling ook eens op internet te zetten, In ieder geval bedankt voor deze Kerstwandeling. Hat is zeker de moeite waard. Jos.

- 6 januari 2015 - Moreels Geert

Prachtige wandeling. Is ook een leuke wandeling om te doen buiten de kerstperiode.

- 4 januari 2015 - Hanny

Mijn man en ik hebben toen we aankwamen in Antwerpen meteen de route gelopen. We kwamen zo over het gehele kerstgebied en konden een goede indruk krijgen van de stad.

- 3 januari 2015 - Albert

Mooie route, ideaal indien je met de trein komt, de lus via de voetgangerstunnel is een verademing, wanneer je uit de drukte van de kerstmarkt komt. De skyline van Antwerpen op linkeroever, van kerst was daar niets terug te vinden. Terug op de rechteroever nog een extra lus via de Hoogstraat, Grote markt, Oude beurs, en kers op de taart de St.Paulus kerk, doorgewandeld naar het eilandje met bezoek aan het MAS en het het Felix pakhuis, en zo voldaan terug richting Meir en Centraal station.

- 3 januari 2015 - Ed Kil

Met de kerstroute krijg je een compleet beeld van de kerstsfeer in het prachtige Antwerpen.We hebben geweldig genoten van de kraampjes, drankjes, lichtjes en de drukte. Ze gaven een extra sfeervolle Belgische dimensie aan onze kerst.Volgend jaar wéér, zeker weten!

- 30 december 2014 - Karine, 9/03/2014

Mooie route, langs de kerstmarkten en tevens Antwerpen een beetje ontdekken. Een aanrader.

- 19 december 2014 - linda lippens

prachtige route langsheen de kerstmarkt(en) en de historische gebouwen, heb de route al 2 keer gedaan en zeker voor herhaling vatbaar (volgend jaar...)

- 18 december 2014 - Renier

Onze eerste ervaring met Antwerpen door middel van deze stadswandeling was erg leuk. De sfeer was uitermate gezellig en de stad was helemaal in kerstsfeer. Het was voor ons zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar.

- 9 december 2014 - greet

Handig en interessant. Nuttig!

- 19 mei 2014 - Jacqueline

We hebben in mei deze wandeling gelopen en voor een kennismaking met Antwerpen was dat ideaal. Vanaf de kade zijn wij naar het Eilandje gelopen waar een komplete stadsvernieuiwing

Topper: Park Inn by Radisson Antwerpen

Topper: Park Inn by Radisson Antwerpen

Het hotel Park Inn by Radisson Antwerpen *** ligt op het plein voor het Centraal Station. Het heeft een score van 8,3/10, een hedendaags en functioneel interieur. Je kan er genieten van veel promotietarieven.

va.89
Boek nu

Gratis stadswandeling Antwerpen downloaden

Download fietsgids Antwerpen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?