FB

Ervaringen "Kerstmarkt Antwerpen 2018 bezoeken. Uitgestippelde wandeling"

57 ervaringen

- 11 januari 2018 - Vera De Raedt

Als "leek" in Antwerpen was deze route een leuke leidraad om op ontdekking te gaan in Antwerpen. We hebben genoten van de sfeer van de kerstkraampjes en de leuke shops "naast" de Meir... Thanks!

- 9 januari 2017 - Sylvie

We begonnen de route vanuit het station, aangezien we met de trein naar Antwerpen gegaan zijn. Het was jaren geleden dat we Antwerpen bezochten, dus was de beschreven wandeling wel handig. Het was voor ons in ieder geval een mooie wandeling, langs de talrijke kerstkraampjes. Zeker een aanrader!

- 9 januari 2017 - Nick Cottens

Heel leuke dag beleefd in Antwerpen. Had ik de wandelroute niet gedownload, waren wij zeker niet tot aan het Steenplein en het zuidelijk wandelterras geweest. We wisten ook niets af van al die restaurants in de buurt van de Suikerrui. Dus voor herhaling vatbaar in combinatie met shoppen op de Meir en omgeving!

- 30 december 2016 - De Borger Dirk

Mooie wandeling maar weinig beschrijvingen van speciale huizen of monumenten. De wandeling was ook weinig origineel en liep van het Centraal Station langs de Keyserlei en de Meir naar de Groenplaats ... een traject dat we al vaak afgelegd hebben. Ik vond deze wandeling één van de minste die we al aangeboden gekregen hebben.

- 27 december 2016 - theo

tof goed gewandeld er voor elk wel iets en ons hotel lag aan het station de winkels echt goed ,voor de dames was het heel goed er was ook een tentoonstelling in de zoo met licht het was zeer mooi

- 27 december 2016 - alex coeckelberghs

we kwamen naar antwerpen met de trein. eenmaal aangekomen was de route van 3 km perfect beschreven in de brochure.Het was tof en we doen dit zeker nog eens over. op een vrijdag was het helemaal niet druk.

- 24 december 2016 - willaert dirk

wij waren met de trein gekomen en het was een mooie route maar iets te druk op de kerstmarkt. Wij komen zeker nog eens terug volgende jaar om Antwerpen nog eens te bezoeken zoals wij toch al enkele jaren doen.

- 23 december 2016 - Roberto

Perfekte dag gehad. Uitstekende beschrijving. Prachtige stad en gezellige markt. We hebben genoten.

- 21 december 2016 - Mia Starren

Zondag 18 december met de auto naar Antwerpen. geparkeerd aan de linkeroever en met de tram naar de groenplaats gegaan. Vanaf daar een gedeelte van de route gelopen. Die is uitstekend beschreven zodat het een waar genoegen was om de Kerstmarkt te bezoeken, maar ook te genieten van de bouwwerken in deze stad. we komen zeker nog eens terug in het voorjaar en lopen de route nogmaals.

- 18 december 2016 - Godfried

Leuk om eens te doen als afwisseling, spijtig genoeg is over de koppen lopen niet direct mijn ding. Na de grote markt en rond de kathedraal had ik het qua drukte al gehad. Mooi en leuk voor liefhebbers van kerstmarkten. De verdere info is wel handig om eens te gebruiken als mini-wandelingetje in Antwerpen. (dat is het voor en het nadeel als Antwerpenaar natuurlijk)

Gratis stadswandeling Antwerpen downloaden

Download fietsgids Antwerpen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?