FB

Ervaringen "Antwerpen: wandeling van oud naar nieuw"

183 ervaringen

- 5 augustus 2018 - Lowie Christine

Een mooie wandeling. Zo bezochten we een ander deel van Antwerpen.

- 13 juli 2018 - Miriam

Het was een verrassend toffe wandeling. Eens een andere kijk op A twerpen letterlijk en figuurlijk. Goed te vinden met beschrijving en plannetje.Plannetje wel nodig. Soms wat uitgaan op richtingsgevoel om de uitgang van het natuurreservaat te vinden. De vlugge verbinding met de oude stad is een opsteker.

- 9 juli 2018 - MM

Leuke wandeling.

- 24 mei 2018 - Heylen

Goed bewegwijzerd. Mooie wandeling.

- 18 maart 2018 - Josee Mercken

Verrassend anders en gevarieerde wandeling! Mooi zicht op Antwerpen. Eerste keer tunnel onder Schelde genomen. Heerlijke lunch in de buurt van Sint Anneke, alhoewel het strand zelf tegenviel. Een heerlijke dag beleefd met al wat lentezon.

- 14 januari 2018 - Gommaar Helsen

Tof. Eens wat anders. Vertrekken in de drukke stad en dan via de voetgangerstunnel naar de natuur. Langs de schelde en Sint Anneke naar het bos. En ook de terugrit met de tram is ook weer wat anders. We doen het zeker nog eens.

- 1 december 2017 - Depover Christophe

Zeer leuke wandeling. Een eerste kennismaking met de Schelde. En dat onder het water!Fantastich complex en authentiek.En zeer proper. Ik ken slechtere plaatsen. Sint Anneke kom ik nog eens bezoeken maar dan in de zomer. Ook zeer lekker geluncht daar en perfekte ontvangst. top.

- 2 oktober 2017 - Mia

Het was een mooie wandeling met zicht op Antwerpen vanaf linkeroever. Men kan eventueel ook via het veer terug naar oud-antwerpen.

- 31 juli 2017 - Smets René

stadsgedeelte kon ons door de stadsdrukte niet bekoren, (eens terugkomen buiten het vakantieseizoen), eens onder de Scheldetunnel door via roltrap en lift mooi gedeelte door natuurgebied Middenvijver en de zandvlakte. Een mooie aangename dag doorgebracht

- 27 juli 2017 - Anne De Cuyper

hele leuke wandeling en verrassend mooie ontdekking van Linkeroever maar wij vonden het stukje "stad" wel nogal heel kort. Daar mag voor ons een stukje aan gebreid worden !

Gratis stadswandeling Antwerpen downloaden

Download fietsgids Antwerpen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?