FB

Ervaringen "Antwerpen: wandeling van oud naar nieuw"

198 ervaringen

- 29 oktober 2018 - kleine

ik moet zeggen het lijkt mij een leuke route. komend weekend ga ik hem lopen

- 26 oktober 2018 - Rieks Hampsink

Een leuke wandeling; goed aangegeven. Interesant om de linkeroever beter te leren kennen (mooie natuurgebieden naast een heel stil woongebied).

- 26 oktober 2018 - Danny Van de velde

altijd zeer goede reisgidsen voor wandelingen. vrij uitgebreide basisinformatie, duidelijk plan. Ik gebruik deze regelmatig voor stadsbezoeken

- 23 oktober 2018 - wim verlee

Heel mooi parcours.Na de camping 'De Molen' was het even zoeken of er links of rechts moest gehouden worden;

- 23 oktober 2018 - Marina

Op 17 oktober de museum route gedaan! Heel leuke dag gehad! Leerzame uitleg! Zoals steeds heel tevreden!

- 19 oktober 2018 - Simonne Vanbel

Als je voor de eerste keer antwerpen bezoekt is de combinatie met een stadskaart toch belangrijk. Ik heb niet zo een goed oriëntatie vermogen en vond het gemakkelijker om de weg te vinden in de omschrijvingen van het boekje Antwerpen Centrum. Uiteindelijk heb de route toch volledig uitgewandeld en vond het een fijne ontdekking van Antwerpen. Bedankt daarvoor. Ik heb Antwerpen als heel mooi, boeiend en rustig ervaren. Plekjes om volledig tot rust te komen. Het heeft me erg gecharmeerd.

- 18 oktober 2018 - Van Leemput Annemie

De wandeling is de moeite waard, prachtig. We hadden wel een probleem bij het verlaten van het bos (6) Om de Noordscheldeweg te vinden. Alvast een dikke proficiat, we hebben er een mooie dag van gemaakt Groetjes, Annemie

- 12 oktober 2018 - Magda Polle

Een mooie ervaring, top

- 2 oktober 2018 - Ester

Prima route. Erg leuk. Kan ook niet anders in zo'n mooie stad. Veel uitleg. Ik had er 2 gedownload. Heb uiteindeling de museumroute gebruikt.

- 8 september 2018 - Brigitte bastiaens

Een mooie wandeling en duidelijk uitgelegd

Gratis stadswandeling Antwerpen downloaden

Download fietsgids Antwerpen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?