Ervaringen "Rondreis Zwitserland met de auto: Complete route + 5 stadswandelingen"

- 6 september 2021 - Marie-Anne

Weerom prachtige reis, ook te doen met de camper!

- 10 februari 2020 - Joost Bruynooghe

Duidelijke gids met veel goede info over bezienswaardigheden en toeristische plaatsen. Heb er veel info kunnen uit gebruiken.

- 26 november 2019 - Rob Snuverink

Omdat wij graag een rondrit willen maken was deze info fantastisch. Nu zijn we opzoek naar onderkomens die niet al te duur zijn (Zwitserland is t.o.v. van de andere landen aan de dure kant) en wij moeten het hebben van ons AOW en een beetje pensioen. Berner Oberland is fantastisch en daar zijn we geweest maar natuurlijk lang niet alles gezien toch gaat nu onze voorkeur nu uit naar Wallis en dan vanaf de Simplon pas naar de Matterhorn en dan de Mont Blanc. Dus bij Bazel de grens over naar de oostkant en dan door het zuiden via Bern weer naar Bazel met al het moois wat we dan tegenkomen. Wij verheugen ons er nu al op. Het liefst gaan we dan 3 weken en zelf denken we aan de laatste week van juni en de eerste 2 weken juli. Met vriendelijke groet, Rob en Coby Snuverink. ( wij reizen dus met 2 personen)

- 9 oktober 2019 - Astrid

Wij hebben slechts een klein stukje van de stadswandeling in Basel gevolgd, maar de beschrijving is uitstekend en geeft handige tips. Aanrader!

- 26 februari 2019 - Denis HERMAN

Ziet er goed uit. We willen in Bern eens stoppen deze zomer voor een paar dagen maar weten niet of we ergens in een hotel met onze aanhangwagen terecht kunnen ? Hebben jullie daaromtrent tips ?

- 7 februari 2019 - Bonnet Redgy

zeer mooi zal dat deze zomer doen bedankt voor de info daaag

- 7 februari 2019 - Michel D'hose

Mooie routes ... hopen deze volgende zomer ze plaatselijk te ontdekken

- 6 februari 2019 - Maas Pierre

Zoals gewoonlijk een heel handige reisgids die toelaat de uitstappen perfect te plannen. Heel duidelijk in zijn uitleg en tips.

- 6 februari 2019 - Christine Keymeulen

Ik vind de reisgidsen bijzonder interessant om een indruk te krijgen van het land (of streek) dat we als reisbestemming zouden kunnen kiezen.

Rondreizen en treinreizen Zwitserland

Rondreizen en treinreizen Zwitserland

Bij Pharosreizen krijg je een zeer gevarieerd aanbod aan 10- en 15-daagse rondreizen in Zwitserland. Combineer met de bergtoppen van Frankrijk, treinreizen door Zwitserland of combinatie trein en autorondreis.

Gratis preview rondreis Zwitserland downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?