FB

Ervaringen "Autoroute door de Vlaamse Ardennen + kaart"

75 ervaringen

- 11 juli 2018 - Nancy Van Den Meersschaut

Zeer mooie route met prachtige zichten en mooie plekjes. Super om eens te doen.

- 14 juni 2018 - Stefaan

Heel leuk om dankzij de gids de Vlaamse Ardennen vanuit een andere ooghoek te leren kennen. Bedankt !

- 12 juni 2018 - Baken Glenn

Heb de route vlaamse ardennen nog niet gereden maar wel al andere routes en die zijn altijd up yo date super.

- 4 juni 2018 - Luc

Gisteren met volle moed aan begonnen,maar ééns als we kluisbos kwamen hop en de borden waren verdwenen , jammer

- 28 mei 2018 - carrette cindy

zeer mooie afwisselende rit. we hebben hem zelfs al aangeraden aan vrienden van ons

- 26 mei 2018 - Gilbert

Fantastisch, maar we hebben slechts ongeveer één derde van de route kunnen doen op 1 dag. Enkel de bewegwijzering naar de verschillende bergtopjes had wat beter gekund. Bv voor Molenberg en Berendries vonden we geen enkele wegwijzer ? Voor de rest een toffe ervaring, vooral Geraardsbergen kon ons bekoren !

- 16 mei 2018 - Jeroen

Zeer mooie route met gedetailleerde uitleg en mooie plaatsen om te stoppen voor een lokale wandeling. Een aanrader!

- 27 april 2018 - rudy

rustig, genoten van de route, muziekbos is uniek

- 24 april 2018 - Gino

mooie rondrit, zeer uitgebreide info

- 18 april 2018 - Aurèle Lenoir

Mooie en goede reisgezel!

Gratis rondreis Vlaamse Ardennen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?