FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Ervaringen "Rondreis door Toscane met de auto? Onze tips, complete route + kaart"

35 ervaringen

- 1 mei 2019 - Gaby Deleu

Nuttig, maar liefst ook vermelden waar je best kan parkeren

- 29 april 2019 - Michiel Decroos

Knappe reisgids!!!

- 12 januari 2019 - Rudi Vangroenendael

De reisgidsen zijn een goede voorbereiding op een ongelofelijke vakantie. Goed voorbereid is zorgeloos genieten en dat is uiteindelijk wat telt

- 3 september 2018 - Etienne Dewolfs

Bij de voorbereiding van mijn reis naar Toscanië (die binnen enkele dagen start) heeft de rondreis-gids Toscanië enorm veel hulp geboden bij de voorbereiding. Dank voor alles!

- 18 juni 2018 - Alain Netens

Heel handig zou zijn bij alle bestemmingen de gps coördinaten vermelden. Inderdaad mooie route in realtime.

- 22 mei 2018 - Anita

We hebben een heerlijke vakantie gehad en ontzettend veel gehad aan de perfecte stadswandeling in Lucca.

- 14 december 2017 - Aurèle Lenoir

Zal zeker goed van pas komen. Interessante hulp bij het reizen.

- 12 december 2017 - Hollevoet Christine

Toscane doen we pas volgend voorjaar. Maar uit ervaring van vorige reeds gebruikte reisroutes nu. Elzas, Zeeland en Rijnland zijn we tevreden. Ik gebruik het ook om de reis voor te bereiden en de nodige bezoeken en activiteiten te plannen. Hartelijk dank.

- 26 juni 2017 - BALLINGS

Gaan in september naar TOSCANE. De route geeft interessante info over bezienswaardigheden in de regio. Dank je wel.

- 9 mei 2017 - de wandel eric

zeer interessante info en leidraad zodat je geen bezienswaardigheden mist op je route . perfect en dank je wel

Toscane 8 dagen rondreis 'Hoogtepunten in 4* charmehotels'

Toscane 8 dagen rondreis 'Hoogtepunten in 4* charmehotels'

3 nachten in Hotel Calamidoro **** tussen Pisa en Lucca. 4 nachten in Villa La Borghetta **** tussen Firenze en Siena. Inclusief ontbijtbuffet, optie halfpension. Een onvergetelijke reis in Toscane in bijzondere hotels.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?