FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Ervaringen "Rondreis Toscane met auto of moto? Download de route + kaart"

30 ervaringen

- 22 mei 2018 - Anita

We hebben een heerlijke vakantie gehad en ontzettend veel gehad aan de perfecte stadswandeling in Lucca.

- 14 december 2017 - Aurèle Lenoir

Zal zeker goed van pas komen. Interessante hulp bij het reizen.

- 12 december 2017 - Hollevoet Christine

Toscane doen we pas volgend voorjaar. Maar uit ervaring van vorige reeds gebruikte reisroutes nu. Elzas, Zeeland en Rijnland zijn we tevreden. Ik gebruik het ook om de reis voor te bereiden en de nodige bezoeken en activiteiten te plannen. Hartelijk dank.

- 26 juni 2017 - BALLINGS

Gaan in september naar TOSCANE. De route geeft interessante info over bezienswaardigheden in de regio. Dank je wel.

- 9 mei 2017 - de wandel eric

zeer interessante info en leidraad zodat je geen bezienswaardigheden mist op je route . perfect en dank je wel

- 18 april 2017 - Khadija

Dit was een super route. We hebben vooral gebruik gemaakt van de stadswandelingen. Dit heeft ons veel tijd bespaard. Een aanrader voor iedereen die Toscane wilt bezoeken.

- 12 februari 2017 - Laurent Dewael

In juni gaan we naar Toscane, voornamelijk de streek rond Siena. Dank zij de verkregen info van reisroutes, hebben we al een mooi gedocumenteerde route kunnen uitstippelen met tal van bezienswaardigheden. Dank je wel.

- 19 april 2016 - Leo Gabriels

Voor de EBC (Europese Blues Challenge waren we maar een paar dagen in Torrita di Siena at ook een mooi oud gedeelte heeft ! Montepulciano , Piente, Monticciello en natuurlijk Sienna o.a maakte deel uit van onze rit . Het is een wonderbaarlijke streek , een oase van rust , we zweefden door het landschap ,met uitzichten wat leek op briefkaarten. Een auto route helpt veel omdat je op mooie plaatsen komt zeker gezien de korte tijd dat we daar waren, maar zeker niet de laatste keer . Ik probeer foto,s te plaatsen .. maar lukt niet ? te groot formaat ? bepaalde eisen ?

- 29 februari 2016 - Jannick Delodder

Zal onze eerste ervaring worden in Italie. De route lijkt ons een goed uitgangspunt. We zijn van plan deze volledig te volgen. Onze ervaringen kunnen we later delen.

- 19 oktober 2015 - Jennart Rik

Hartelijk dank voor de reisroute door Toscane. Het is werkelijk wat ik nodig heb, anders is zoeken zonder resultaat. Deze route steunt op ervaring en zal zeer nuttig zijn. Voor mijn reis naar Andalusië hebben jullie mij ook alles op een schotel aangeboden, het was een groot onvergetelijk succes en dit ziet nu ook zo uit. Hartelijk dank.

Toscane 8 dagen rondreis 'Hoogtepunten in 4* charmehotels'

Toscane 8 dagen rondreis 'Hoogtepunten in 4* charmehotels'

3 nachten in Hotel Calamidoro **** tussen Pisa en Lucca. 4 nachten in Villa La Borghetta **** tussen Firenze en Siena. Inclusief ontbijtbuffet, optie halfpension. Een onvergetelijke reis in Toscane in bijzondere hotels.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?