FB

Ervaringen "Rondreis Sicilië met huurauto? Complete autoroute + kaart"

38 ervaringen

- 10 november 2015 - Luc Verhoeyen

Sicilië is veel groter dan je verwacht en de afstanden vallen soms niet mee gezien er weinig autostrades zijn. Kant Trapani en Marsale zijn schitterend en er zijn veel historische zaken te zien zoals Segesta, Valley of the Temples enz.. Etna is zeker bezoeken waard maar is dure aangelegenheid : 62 euro per persoon om naar boven te gaan. Messina niet gedaan wegens tijdsgebrek. Schitterend land qua natuur maar steden komen niet verzorgd over.

- 4 augustus 2015 - Tinne

We hebben enkel de oostkust verkend. Routes zijn goed uitgestippeld en een goeie basis! Proficiat!

- 11 juni 2015 - janssens

reisroute is goed en degelijk te volgen jullie doen degelijk werk proficiat

- 8 november 2014 - Vic

De gedownloade reisroute is zeker een mooie aanvulling op de geplande reis naar Sicilië in juni 2015. De ervaringen van volgend jaar zal ik zeker meedelen.

- 19 augustus 2014 - Johan Vanheede

Johan, 19/08/2014 We verbleven hotel Olimpo in Letojanni, een 4 tal km van Taormina. We hebben de etna bezocht zoals in de rondreis beschreven en hebben niet de minste problemen gekend. Tot op 3180m geweest met de jeep. Ook Taormina,Siracuse+Ortigia bezocht. Sicilie heeft ons bekoord, hadden steun aan de gegevens uit rondreis, mooie reis beleefd.

- 22 juni 2014 - Rita

Net terug van 10 dagen Sicilië. We logeerden in de buurt van Taormina en hebben vandaar uit de oostkust verkend. Nagenoeg de volledige reisroute gevolgd. Enkel Messina tegengevallen wegens te druk. Boottocht naar Stromboli zeker een aanrader. Noto is prachtig, best te combineren met Ragusa, ook barokstadje en voor de detective-liefhebbers : thuishaven van Commissario Montalbano. Siracuse en Ortigia zijn een must, alsook de mozaïken van villa casale. We gaan zeker terug om vanuit Palermo de rest van het eiland te ontdekken.

- 6 februari 2014 - Jan

Reis moet nog gebeuren maar jullie informatiebrochure heeft me al heel wat fijne ideeën opgeleverd. Vooral de oostkant van Sicilie trekt onze aandacht. Niet enkel de locatie rond de Etna maar zeker ook de historische steden. We kijken uit naar een leuke vakantie.

- 5 februari 2014 - Christelle

Ik ben nog niet in Italie geweest. Maar misschien kan ik met deze info mijn man overtuigen om dit land beter te leren kennen. Ik verheug me er in ieder geval op!

Rondreis West-Sicilië (vanuit Palermo) 11 dagen fly & drive

Rondreis West-Sicilië (vanuit Palermo) 11 dagen fly & drive
  • 3 logies van B&B tot 4* hotel
  • Inclusief huurwagen (10x24u.)
  • Inclusief vlucht h/t vanuit Brussel
va. € 899

Meer info en offerte

Sicilië 'De complete ervaring' rondreis 15-daagse fly & drive

Sicilië 'De complete ervaring' rondreis 15-daagse fly & drive
  • Verblijf in 6 hotels met ontbijt
  • Incl. vlucht h/t en huurwagen
  • Complete verkenning Sicilië
va. € 1279

Meer info en offerte

Rondreis Oost-Sicilië (vanuit Catania) 8 dagen fly & drive

Rondreis Oost-Sicilië (vanuit Catania) 8 dagen fly & drive
  • Agriturismi met ontbijtbuffet
  • Incl. huurwagen (7x24u)
  • Incl. vlucht h/t vanuit Brussel
va. € 659

Meer info en offerte

Gratis preview reisgids Sicilë downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?