FB

Ervaringen "Rondreis Sicilië met huurauto? Complete autoroute + kaart"

35 ervaringen

- 25 juli 2017 - Griet

heel leuke reis; brochure was zeker een meerwaarde!

- 4 mei 2017 - Johan Gemoets

Zeer bruikbaar materiaal om de reis voor te bereiden. Nu nog wachten tot we er werkelijk zijn.

- 6 april 2017 - Pieter De Wilde

De reisroute die ik downloadde is heel interessant gebleken bij het inplannen van onze reis naar Sicilië. Maar we moeten nog vertrekken, meer info, na de reis

- 21 juli 2016 - laenen

aangekomen in Catania verder doorgereis naar het mooie taorina.mooie stad gezellige terasjes lekker eten en mooi uitzicht op de baaien.zeker een aanrader

- 10 januari 2016 - kick

we hebben de rondreis al eens gemaakt en zijn zééééér enthousiast over Sicilië. Landschap, cultuur, eten etc. Jullie website reisroutes geeft toch een aantal nieuwe gezichtspunten die we voor de volgende keer zullen opvolgen. waarvoor dank.

- 22 december 2015 - Roofthooft C

Met de informatie over Sicilië, hebben we een reis opgesteld voor de maand mei. Zeer nuttige informatie!!!

- 23 november 2015 - Pascale Meuleman

De reisroute was een mooie start om onze reis uit te stippelen. Eens daar kwamen we tot de conclusie dat de autowegen niet goed zijn en niet overal aanwezig wat de verplaatsingen heel wat langer maakte. Maar we deden een mooie rondrit van 1000km : Trapani, Palermo, Céfalu, Taorima, Syracusse, Agrigento en Marsala. Allemaal echt de moeite ! Mooi maar arm land vandaar er alles niet zo "netjes" uitziet. Een aanrader als tussendoorreis en zalig in de herfst qua temperatuur en drukte!

- 10 november 2015 - Luc Verhoeyen

Sicilië is veel groter dan je verwacht en de afstanden vallen soms niet mee gezien er weinig autostrades zijn. Kant Trapani en Marsale zijn schitterend en er zijn veel historische zaken te zien zoals Segesta, Valley of the Temples enz.. Etna is zeker bezoeken waard maar is dure aangelegenheid : 62 euro per persoon om naar boven te gaan. Messina niet gedaan wegens tijdsgebrek. Schitterend land qua natuur maar steden komen niet verzorgd over.

- 4 augustus 2015 - Tinne

We hebben enkel de oostkust verkend. Routes zijn goed uitgestippeld en een goeie basis! Proficiat!

- 11 juni 2015 - janssens

reisroute is goed en degelijk te volgen jullie doen degelijk werk proficiat

Rondreis West-Sicilië (vanuit Palermo) 8 dagen fly & drive

Rondreis West-Sicilië (vanuit Palermo) 8 dagen fly & drive
  • Agriturismi en hotel 4*met ontbijt
  • Inclusief huurwagen (7x24u.)
  • Inclusief vlucht h/t vanuit Brussel
va. € 675

Meer info en offerte

Sicilië 'De complete ervaring' rondreis 15-daagse fly & drive

Sicilië 'De complete ervaring' rondreis 15-daagse fly & drive
  • Verblijf in 6 hotels met ontbijt
  • Incl. vlucht h/t en huurwagen
  • Complete verkenning Sicilië
va. € 1259

Meer info en offerte

Rondreis Oost-Sicilië (vanuit Catania) 8 dagen fly & drive

Rondreis Oost-Sicilië (vanuit Catania) 8 dagen fly & drive
  • Agriturismi met ontbijtbuffet
  • Incl. huurwagen (7x24u)
  • Incl. vlucht h/t vanuit Brussel
va. € 699

Meer info en offerte

Gratis preview reisgids Sicilë downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?