FB

Ervaringen "Rondreis Sicilië met huurauto? Complete autoroute + kaart"

25 ervaringen

- 6 februari 2019 - De Corte Nicole

We hebben reeds verschillende reisgidsen gekocht en meermaals gebruikt. In de gids zitten duidelijke plannetjes van steden, wandelingen en heel veel informatie.

- 26 januari 2019 - Viviane De Cauwer

Zoals altijd zeer goede en bruikbare gids. Wij gaan hem zeker gebruiken bij de voorbereiding van onze reis naar Sicilie en ter plaatse.

- 21 januari 2019 - NdH

We zullen de tips zeker gebruiken en nalezen wanneer we naar Sicilie gaan met onze caravan. Zeer uitgebreid. Ik denk dat we niet alles kunnen bekijken in de gegeven tijd.

- 9 januari 2019 - ann vanneste

Zit goed in elkaar. Gebruikt om onze zomerreis voor te bereiden en mee te nemen om daar volledig te gebruiken.

- 24 oktober 2018 - FGM Vredevoort

De wandelroutes in de behandelde steden is erg praktisch, evenals het reisschema voor een rondreis. Wat ontbreekt is een korte beschrijving en achtergrond van de vermeldde bezienswaardigheden. Dat zou de gids pas echt waardevol maken.

- 14 september 2018 - Van Damme André

Zeer overzichtelijke en volledige gds. Was een hulp om de reis goed voor te bereiden en met extra info ter plaatse van de lokale bezienswaardigheden was het een plezier om zo het eind te bezoeken. Een topbestemming.

- 10 mei 2018 - Buyse Myriam

Heel overzichtelijk, de wandeling in Palermo steeds goede reisgidsen

- 4 december 2017 - dierickx lieve

zeer goed en degelijk!

- 31 oktober 2017 - Jannie Roos

Nog geen ervaring met de reis naar Sicilië, die gaat nog beginnen . Download is een absolute ondersteuning bij onze plannen hoe het eiland te bereizen, Wij kiezen voor twee locaties van waaruit we op ontdekking gaan.

- 9 augustus 2017 - Wim Gossens

Leuk reisvoorstel met aardige route over het zoneiland Sicilië.

Rondreis West-Sicilië (vanuit Palermo) 8 dagen fly & drive

Rondreis West-Sicilië (vanuit Palermo) 8 dagen fly & drive
  • Agriturismi en hotel 4*met ontbijt
  • Inclusief huurwagen (7x24u.)
  • Inclusief vlucht h/t vanuit Brussel

Meer info en offerte

Sicilië 'De complete ervaring' rondreis 15-daagse fly & drive

Sicilië 'De complete ervaring' rondreis 15-daagse fly & drive
  • Verblijf in 6 hotels met ontbijt
  • Incl. vlucht h/t en huurwagen
  • Complete verkenning Sicilië

Meer info en offerte

Rondreis Oost-Sicilië (vanuit Catania) 8 dagen fly & drive

Rondreis Oost-Sicilië (vanuit Catania) 8 dagen fly & drive
  • Agriturismi met ontbijtbuffet
  • Incl. huurwagen (7x24u)
  • Incl. vlucht h/t vanuit Brussel

Meer info en offerte

Gratis preview reisgids Sicilë downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?