FB

Ervaringen "Rondreis door Sicilië met de auto? 2 routes + kaart"

19 ervaringen

- 10 mei 2018 - Buyse Myriam

Heel overzichtelijk, de wandeling in Palermo steeds goede reisgidsen

- 4 december 2017 - dierickx lieve

zeer goed en degelijk!

- 31 oktober 2017 - Jannie Roos

Nog geen ervaring met de reis naar Sicilië, die gaat nog beginnen . Download is een absolute ondersteuning bij onze plannen hoe het eiland te bereizen, Wij kiezen voor twee locaties van waaruit we op ontdekking gaan.

- 9 augustus 2017 - Wim Gossens

Leuk reisvoorstel met aardige route over het zoneiland Sicilië.

- 25 juli 2017 - Griet

heel leuke reis; brochure was zeker een meerwaarde!

- 4 mei 2017 - Johan Gemoets

Zeer bruikbaar materiaal om de reis voor te bereiden. Nu nog wachten tot we er werkelijk zijn.

- 6 april 2017 - Pieter De Wilde

De reisroute die ik downloadde is heel interessant gebleken bij het inplannen van onze reis naar Sicilië. Maar we moeten nog vertrekken, meer info, na de reis

- 21 juli 2016 - laenen

aangekomen in Catania verder doorgereis naar het mooie taorina.mooie stad gezellige terasjes lekker eten en mooi uitzicht op de baaien.zeker een aanrader

- 10 januari 2016 - kick

we hebben de rondreis al eens gemaakt en zijn zééééér enthousiast over Sicilië. Landschap, cultuur, eten etc. Jullie website reisroutes geeft toch een aantal nieuwe gezichtspunten die we voor de volgende keer zullen opvolgen. waarvoor dank.

- 22 december 2015 - Roofthooft C

Met de informatie over Sicilië, hebben we een reis opgesteld voor de maand mei. Zeer nuttige informatie!!!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?