FB

Ervaringen "Rondreis Sicilië met de auto? 2 routes + kaart"

21 ervaringen

- 24 oktober 2018 - FGM Vredevoort

De wandelroutes in de behandelde steden is erg praktisch, evenals het reisschema voor een rondreis. Wat ontbreekt is een korte beschrijving en achtergrond van de vermeldde bezienswaardigheden. Dat zou de gids pas echt waardevol maken.

- 14 september 2018 - Van Damme André

Zeer overzichtelijke en volledige gds. Was een hulp om de reis goed voor te bereiden en met extra info ter plaatse van de lokale bezienswaardigheden was het een plezier om zo het eind te bezoeken. Een topbestemming.

- 10 mei 2018 - Buyse Myriam

Heel overzichtelijk, de wandeling in Palermo steeds goede reisgidsen

- 4 december 2017 - dierickx lieve

zeer goed en degelijk!

- 31 oktober 2017 - Jannie Roos

Nog geen ervaring met de reis naar Sicilië, die gaat nog beginnen . Download is een absolute ondersteuning bij onze plannen hoe het eiland te bereizen, Wij kiezen voor twee locaties van waaruit we op ontdekking gaan.

- 9 augustus 2017 - Wim Gossens

Leuk reisvoorstel met aardige route over het zoneiland Sicilië.

- 25 juli 2017 - Griet

heel leuke reis; brochure was zeker een meerwaarde!

- 4 mei 2017 - Johan Gemoets

Zeer bruikbaar materiaal om de reis voor te bereiden. Nu nog wachten tot we er werkelijk zijn.

- 6 april 2017 - Pieter De Wilde

De reisroute die ik downloadde is heel interessant gebleken bij het inplannen van onze reis naar Sicilië. Maar we moeten nog vertrekken, meer info, na de reis

- 21 juli 2016 - laenen

aangekomen in Catania verder doorgereis naar het mooie taorina.mooie stad gezellige terasjes lekker eten en mooi uitzicht op de baaien.zeker een aanrader

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?