FB

Ervaringen "Rondreis Sicilië met huurauto? Complete autoroute + kaart"

34 ervaringen

- 7 september 2019 - frank

Super boekje! Sowieso al de gratis korte versie. Wij vertrekken binnen 5maand naar Sicilie, en zullen zeker de volledige versie aanschaffen om onze reis te plannen. Proficiat aan de makers! Wij zijn fan! Frank

- 5 juni 2019 - [email protected]

Gids net ontvangen, reis op basis ervan uitgestippeld ... benieuwd naar de reis die binnen 3 weken aanvangt...

- 29 mei 2019 - ivan verbruggen

We hebben onze rondreis in Sicilië gebaseerd op jullie reisgids en hebben hele mooie dingen gezien. Bedankt.

- 26 mei 2019 - [email protected]

Overzichtelijk en goed gedocumenteerd

- 16 mei 2019 - A. Ziengs

Rondreis Sicilië is mooi beschreven. De bezienswaardigheden staan er duidelijk in. In oktober gaan we de rondreis maken, we zien er naar uit!

- 10 mei 2019 - chris

zeer goed, handig!!

- 23 april 2019 - Marco

Wij hebben de Sicilie gids gebruikt tijdens onze rondreis twee weken geleden. We hebben een groot deel van de reis gevolgd en de tips mbt overnachtingen ter harte genomen! De gids heeft zeker een bijdrage geleverd aan een fantastische vakantie! Bedankt!

- 27 maart 2019 - Kees

ik had de gratis reisgids genomen, we gaan naar de oostkust en dat stukje staat er nu net niet in vermeld. De reisgidsen zijn over het algemeen erg goed

- 27 februari 2019 - Vanluchene johny

Zeer interessant Goeie hulp om vakantie uit te stippelen Dank u

- 6 februari 2019 - De Corte Nicole

We hebben reeds verschillende reisgidsen gekocht en meermaals gebruikt. In de gids zitten duidelijke plannetjes van steden, wandelingen en heel veel informatie.

Rondreis West-Sicilië (vanuit Palermo) 8 dagen fly & drive

Rondreis West-Sicilië (vanuit Palermo) 8 dagen fly & drive
  • Agriturismi en hotel 4*met ontbijt
  • Inclusief huurwagen (7x24u.)
  • Inclusief vlucht h/t vanuit Brussel
va. € 675

Meer info en offerte

Sicilië 'De complete ervaring' rondreis 15-daagse fly & drive

Sicilië 'De complete ervaring' rondreis 15-daagse fly & drive
  • Verblijf in 6 hotels met ontbijt
  • Incl. vlucht h/t en huurwagen
  • Complete verkenning Sicilië
va. € 1259

Meer info en offerte

Rondreis Oost-Sicilië (vanuit Catania) 8 dagen fly & drive

Rondreis Oost-Sicilië (vanuit Catania) 8 dagen fly & drive
  • Agriturismi met ontbijtbuffet
  • Incl. huurwagen (7x24u)
  • Incl. vlucht h/t vanuit Brussel
va. € 699

Meer info en offerte

Gratis preview reisgids Sicilë downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?