FB

Ervaringen "14-daagse fly-en-drive Schotland: uitgestippelde route"

16 ervaringen

- 20 maart 2019 - Anita Koonings

Op basis van deze zeer uitgebreide, gedetailleerde reisgids de route gepland voor onze rondreis. Het was vooral keuzes maken uit de vele opties. De stadswandelingen staan uiteraard ook op het programma en de trein Jacobite is al geboekt. Kortom: we gaan hier heel veel mee doen in Schotland. Een aanrader om aan te schaffen.

- 13 maart 2019 - H. Randsdorp

Goed overzicht mooie plekjes

- 13 maart 2019 - Huub Jansen

Heb weinig op te merken, ziet er goed uit ben dan ook van plan de hele route te kopen en natuurlijk de route te gaan rijden

- 12 maart 2019 - Catherine Lemahieu

De echte 'to do'-plaatsen worden vermeld, en er wordt een leuke beschrijving gegeven. Voor stadswandelingen, tips en andere kom ik steeds eens piepen bij 'reisroutes' ! Echt de moeite!

- 1 maart 2019 - A

Toffe reis met leuke ideetjes

- 18 februari 2019 - Flor Dierckx

Zeer goede en duidelijke reisgids. Heb vroeger ook al meer gebruikt gemaakt van je reistips

- 11 februari 2019 - cees

leuke routes voor jong en oud , wat te beleven in de mooie steden van Schotland

- 9 februari 2019 - Marc Vandenberghe

Goede ideeen die een basis kunnen vormen van een reis per huurwagen, maar dan liefst gans Schotland.

- 8 februari 2019 - Xavier

Interessante tips als basis voor verdere uitwerking van reis. Goed gedaan / gemaakt.

- 2 februari 2019 - Brigitte smets

Onze reis is gepland voor juni 2019. Het ziet er mij een heel volledige gids uit. Normaal informeer ik mij steeds via een 100% brochure maar deze moet ik mij nu niet aanschaffen. Alvast bedankt. Wij kunnen niet wachten om te vertrekken !!!!

Gratis preview reisgids Schotland downloaden

Koop de volledige reisgids voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?